19 / 04 / 2024

İzmit Karlı Vadi Konakları 'nda 330 bin TL 'ye!

İzmit Karlı Vadi Konakları 'nda 330 bin TL 'ye!

İzmit"te inşa edilen Karlı Vadi Konakları projesinde fiyatlar 200 bin TL ile 330 bin TL arasında. Projede30 adet 124 metrekarelik dubleks ve 10 adet 191 metrekarelik tripleks konak bulunuyor



Yakon İnşaat tarafından inşa edilen Karlı Vadi Konakları İstanbul'a en yakın kayak merkezi olan Kartepe'ye (Green Park Kayak Merkezi) sadece 8 kilometre mesafede inşa ediliyor. Konaklar 200 bin TL ila 330 bin TL'ye satılıyor. Dağ ve deniz manzaralı konaklar, kendilerine özel bahçeleriyle doğanın tadını çıkarmanızı sağlarken, teknik ve sosyal olanaklarıyla şehrin konforunu, şehrin gürültüsünden uzakta yaşama imkanı sunuyor.

Karlı Vadi Konakları konumu ve sosyal olanakları ile sakinlerine dört mevsimin keyfini doyasıya çıkarma imkanı sunuyor. Sapanca Gölü'ndeki su kayağı, Kartepe'deki kar kayağına olan yakınlığı nedeniyle farklı alternatifleri de bünyesinde barındıran Karlı Vadi Konakları, ulaşım kolaylığı ile sakinlerine zaman kazandırıyor.  

İstanbul'a 100, Kocaeli'ne 15 kilometre mesafede yer alan Karlı Vadi Konakları, şehrin stresinden tamamen uzakta huzurlu bir yaşam fırsatı sunuyor.   Karlı Vadi Konakları içinde bulunan ve sadece sakinlerine özel Kulüp Karlı Vadi, yüzme, basketbol, tenis, fitness ve mini golf olanakları ile konak sakinlerine eşsiz zamanlar geçirme şansı sunuyor.

İzmit Büyükderbent mevkiinde inşa edilen Karlı Vadi Konakları'nda 30 adet 124 metrekarelik dubleks ve 10 adet 191 metrekarelik tripleks konak bulunuyor. Karlı Vadi Konakları'nda bulunan özel ısıtma sistemi, siz şöminenizin tadını çıkarırken, bu sıcaklığın tüm evinize yayılmasını sağlıyor.   Doğalgaz bağlantıları hazır olan konaklar, özel yalıtım sistemleri sayesinde doğa koşullarını minimize ederek, evinizin kısa sürede ısınmasını, bu sayede hem zamandan hem de paradan tasarruf etmenize imkan tanıyor.

Kulüp Karlı Vadi'de neler var
- Açık havuz
- Kapalı havuz
- Sauna
- Buhar odası
- Masaj odası
- Fitness center
- çocuk odası
- şžömineli kafe-bar

0 262 353 38 09

www.karlivadi.com
[email protected]


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön