25 / 04 / 2024

İzmit Kent Konut 5. Etap kuraları çekildi!

İzmit Kent Konut 5. Etap kuraları çekildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut 28 Haziran Mahallesi’nde yapmış olduğu 5.Etap konut Projesi’nin kura çekimi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen Kuranın tam listesi Kent Konut sitesinde yayınlanacak.




Sahipleri Kura İle Belirlend Kent Konut İzmit Kent 5. Etap Konut Projesinde toplam 394 daire'nin "Daire Belirleme Kura Çekimi" Dolphin Yunus Emere Kültür Merkezimde gerçekle§tirildi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun katıldığı program ile gerçekleştirildi. İzmit Belediyesi Başkanvekili İbrahim Bulut, Kent Konut Müdürü Yalçın Özün ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Polat'm katılımlarıyla Dolphin Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. İlk çekilişi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu gerçekleştirdi.  Çekilişte Burak Emre Alp'e ö.Blok'ta 8. Kat ve 62 Numaralı Daire'nin sahibi oldu. 


AİLEMİZ BÜYÜYOR 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konut tarafından yapılan Kent konut 5.Etap Kura Çekimi'nde konuşan Kent Konut Müdürü Yalçın Özün "Bir Başka projemizin de sonuna gelmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Kent Konut olarak büyük bir aileyiz ve büyümeye devam ediyoruz. S izleri de ailemize katmış olmanın gururunu yaşıyoruz,hepimize hayırlı uğurlu olsun" dedi 


ÖNCELİĞİMİZ İNSAN 


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konut tarafından yapılan 5.Etap Konutlarının Kura Çekim töreninde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmaııoğlu " Kent Konut Kar amacı olmayan sizleri ev sahibi yapmak için çalışan Belediyemize bağlı bir şirket. Bizler vatandaşlarımızın daha güzel evlerde ve en önemlisi depreme dayanıklı dairelerde yaşamaları için çalışıyoruz. 

Kentimize yaşam alanları inşa ediyoruz.Bu Kura çekimi sonrasında 394 aile daha Kent Konut sahibi olacak.Hepimize Hayırlı Uğurlu olmasını diliyorum." dedi 


MODERN YAŞAM MERKEZİ


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konut tarafından 28 Haziran Mahallesi'nde yaptırılan Kent Konut S.Etap'm içinde 1+1 ve 2+1 olmak üzere 294 Daire, 2 Adet Çocuk Oyun Grubu,2 adet Çardak, 1 Adet Basketbol sahası, Açık otopark ve Yeşil Alan Peyzajları bulunmaktadır.  Gerçekleştirilen Kuranın tam listesi Kent Konut sitesinde yayınlanacak. 



Derince Ekspres


Geri Dön