24 / 04 / 2024

İzmit Otogarı'nda bayram yoğunluğu yaşanıyor!

İzmit Otogarı'nda bayram yoğunluğu yaşanıyor!

İzmit Otogarı'nda, bayram dolayısıyla şehir dışına gitmek isteyen birçok vatandaş biletini almış durumda ancak bilet bulamayan vatandaşlar ise ek seferlere umudunu bağladı çünkü otobüs seferleri tamamen dolmuş durumda...




İzmit Otogarı'nda, bayram dolayısıyla şehir dışına gitmek isteyen birçok vatandaş biletini almış durumda ancak bilet bulamayan vatandaşlar ise ek seferlere umudunu bağladı çünkü otobüs seferleri tamamen dolmuş durumda ve bayramın ikinci gününe kadar yer yok. Vatandaşların mağdur olmaması için ek seferler düzenleneceğini söyleyen firmalar, bu yoğunluğun bayramdan sonraya kadar devam edeceğini ve vatandaşların dönüş biletlerini şimdiden almaları tavsiye etti.

 

HERKESİ AİLESİNE GÖTÜRECEĞİZ

Yaşanan yoğunlukla ilgili gazetemize bilgi veren İzmit Şehirlerarası Otobüs İşletmeleri ve Yazıhanecileri Derneği Başkanı Halil Baylam, “Bayram yoğunluğu başladı. Ayın 20’sinden itibaren otobüslerde bütün yerler doluydu ancak özellikle önümüzdeki günlerde bu yoğunluk daha da artacak. Ama vatandaşlarımız telaş etmesinler herkesi bayramda ailesine götüreceğiz” dedi.

 

EK SEFERLER DÜZNLENİYOR

“Vatandaşlarımız yolda kalarak mağdur olmasın diye ek seferler yapıyoruz” diyen Baylam, “Bu yıl çok yoğunluk var ancak özellikle Karadeniz bölgesine çok yoğun bir talep var bunu karşılamaya çalışıyoruz. Bundan dolayı ek seferler düzenliyoruz. Seferlerimiz şimdilik Adana, Trabzon Mersin ve Osmaniye’ye başlamış durumda” dedi.



Manşet Kocaeli


Geri Dön