25 / 04 / 2024

İzmit'te 50 köye 40 bin metrekare parke taşı döşenecek!

 İzmit'te 50 köye 40 bin metrekare parke taşı döşenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit'in 50 köyüne 40 bin metrekare parke düzenlenmesi yapılacak. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ihale kapsamında İzmit ve köylerinde bozulmuş yollar düzenlenecek.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit'in 50 köyüne 40 bin metrekare parke düzenlenmesi için ihale düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ihale kapsamında İzmit ve köylerinde bozulmuş yollar düzenlenecek. 


Köylere hizmete aralıksız devam eden Büyükşehir, proje kapsamında AO bin metrekare parke taşı, 10 bin f metrekare bordür, bin metre oluktaş, 500 metreküp taşduvar ve 3 bin metre V kanal yapımı gerçekleştirecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği ihaleye 8 firma teklif verdi. En yüksek teklif 1 milyon 763 bin TL ile Tosunlar Kereste İnşaat'tan, en düşük teklif 1 milyon 250 bin TL ile Esmek İnşaat ve Erkut İnşaat ortaklığından geldi. Çalışma, yüklenici firmaya yer tesliminin ardından 210 takvim günü içinde bitirilecek.


Yeni Şafak Gazetesi 


Geri Dön