28 / 03 / 2024

İznik Çiftlik Evleri'nde 356 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla!

İznik Çiftlik Evleri'nde 356 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla!

İKO Yapı’nın İznik’in Candarlı köyünde Samanlı dağlarının düzlüklerinde, çam ormanları içerisinde, asırlık palamut ağaçları arasında, hayata geçirdiği İznik Çiftlik Evleri projesinin lansmanı yapıldı.



İKO Yapı’nın İznik’in Candarlı köyünde Samanlı dağlarının düzlüklerinde, çam ormanları içerisinde, asırlık palamut ağaçları arasında, hayata geçirdiği İznik Çiftlik Evleri projesinin lansmanı yapıldı.


İznik Çiftlik Evleri, İstanbul’da yaşayan herkesin özlemini çektiği bir duyguyu sahipleniyor ve doğanın tam kalbinde yaşama imkânı tanıyor.


İKO Yapı’nın kişiye özel farklı dünyaları büyüleyici bir ahenkle birleştirmesiyle İznik’te yepyeni bir hayat başlıyor; İznik Çiftlik Evleri...


Benzerlerine rastlamadığınız bir konut projesi…

Ailenizle güven içinde yaşayacağınız sıcacık bir ortam, samimi komşuluk ilişkileriyle içinizi ısıtan mahalle kültürü, ilham kaynağı doğa olan country yaşam stili ile şimdiye kadar benzerine rastlamadığınız bir konut projesi…


İznik Çiftlik Evlerinde Organik tarım, ekolojik yaşam, tatil ve sürekli yaşam olguları birlikte değerlendirildi. 


İznik Çiftlik Evleri, mini çiftliği, köy meydanı, köy kahvesi, çocuk atölyesi ve butik kafesi ile sıra dışı bir konut projesi.


Doğadan ilham alan mimari konsept…

Topraktan ve ormandan esinlenerek kahverengi ile yeşilin eşsiz uyumunun yansıtıldığı projede doğal taş ile ahşabın eşsiz birlikteliği sağlandı.


İznik Çiftlik Evleri’nde geniş teraslar ve bahçeler ile hayata açılmanın keyfini bir ömür boyu sürebileceksiniz. Evlerin salon ve odalarında 3 metre tavan yüksekliğinin verdiği hacim duygusu ve teraslara açılan boydan boya camlar ile evinizi olduğundan daha da ferah hissedebileceksiniz.


İznik Çiftlik Evleri; sürdürülebilir bir gelecek için doğal kaynakların akıllıca kullanıldığı, düşük karbon salımı, enerji verimliliği, ısı tasarrufu ve geri dönüşüm gibi unsurlar dikkate alınarak yapı teknolojilerinin son imkânlarıyla tasarlandı.


Projenin yüzde 90’nı yeşil alan ve sadece 16 adet çiftlik evi…

İznik Çiftlik Evlerinde 13 dönümlük alanın 10 dönümü alan ekolojik mimari yaklaşımıyla tasarlanmış 2 farklı plan tipinde sadece 16 adet evin kullanımı için ayrılırken 3 dönümlük bir alan da mini çiftlik alanı olarak ayrıldı.  


 3 dönümlük mini çiftlik alanı içerisinde; dilerseniz tarımsal üretime katılabileceğiniz organik tarım alanı, mandıra, mera, tavuk kümesleri ve personel evleri yer alıyor.  


İznik Çiftlik Evleri tüm beklentiler dikkate alınarak planladı… 

İki farklı plan tipinde 182 ve 155 m2’lik yaşam alanı sunulan dublex evler; mimaride country tipi yaşam anlayışının çizgilerini taşıyor. Alt ve üst katta ustalıkla kullanılan alanlar sayesinde rahatlığın ve konforun tadını çıkartırken eğimli çatı arasındaki odalarda sabahları uyanırken güneş ışığının sıcaklığını en iyi şekilde hissedebilecek, yattığınız yerden gökyüzünün mavisini ve yıldızları seyredebileceksiniz.  


Şöminenin önüne kurulup dağ ve orman manzarasının büyüsüne kapılmak en büyük hobilerinizden biri olacaktır.  


Geniş verandaların altında ve sadece sizin kullanımınıza ait bahçenizde keyif dolu günler geçirebileceksiniz.


Lansmana özel yüzde 21’e varan indirim oranları…

182 ve 155 m2’lik yaşam alanı sunulan 3+1 dublex evlerde fiyatlar %10 peşinle 356.500 TL’den başlangıç gösterirken Lansmana özel %21’e varan indirim oranlarının uygulandığı projede kişiye özel planları da sunuluyor. 



www.iznikevleri.com



Geri Dön