18 / 04 / 2024

İzocam bayileri İz Bırakanlar toplantısında buluştu!

İzocam bayileri İz Bırakanlar toplantısında buluştu!

İzocam bayileri, 11. Uluslararası Bayi Toplantısı için 10-13 Mart tarihleri arasında Antalyada buluştu. İzocam Genel Müdürü A. Nuri Bulutun yaptığı toplantıya, konuk konuşmacı olarak ünlü haber spikeri ve sunucu Ayşenur Yazıcı katıldı



2010 yılı iş sonuçlarının anlatıldığı, 2011 hedeflerinin paylaşıldığı toplantıda, 2010da en yüksek ciroya ulaşan 24 bayi ödüllendirildi.

İzocam, her yıl geleneksel olarak düzenlediği Bayi Toplantısının onbirincisini, 10-13 Mart 2011 tarihleri arasında gerçekleştirdi. Antalya Belek Cornelia Diamond Otelde düzenlenen 11. Uluslararası Bayi Toplantısına, yurtiçinden 82 ve yurtdışından 18 olmak üzere toplam 100 bayi katıldı.

İzocamın 2010 yılı iş sonuçlarının değerlendirildiği ve 2011 hedeflerinin anlatıldığı toplantının açılışını İzocam Genel Müdürü A. Nuri Bulut gerçekleştirdi. Bulutun açılış konuşmasının ardından İzocam Yönetim Kurulu Başkanı Samir Kasem bir konuşma yaptı. Konuşmasında Alghanim Industries şirketinin kuruluşu, faaliyetleri ve markalarıyla ilgili bilgi veren Kasem, İzocamın Saint Gobain ile ortak girişimleri olduğunu söyledi. Kasem, İzocamın Türkiyede yalıtım sektörünün lideri olduğunu, çeşitli çevre ve kalite serfitikalarına sahip olduğunu dile getirdi. Alghanimi başarılı kılan faktörlerden söz eden Kasem, müşteri ve yeteneklere odaklı çalıştıklarını, operasyonel mükemmeliyete önem verdiklerini belirtti. Kasem, konuşmasının sonunda, İzocamın bayi toplantısının bir parçası olmaktan memnuniyet duyuyorum dedi. 

Nuri Bulut ise konuşmasında, İzocamın bayi ağını seçici bir şekilde artırmaya çalışarak bayi memnuniyetini ön planda tuttuğuna ve İzocama katılan yeni bayilerin olduğuna değinerek sözlerine başladı. Bulut, dünyadaki ve Türkiyedeki ekonomik gelişmelerden söz etti, inşaat sektörünün Türkiyede kriz döneminde büyük sıçrama yaptığını, bu yılın ilk çeyreğinde de yüzde 18 büyüdüğünü belirtti. İzocam ciddi bir yatırım hamlesi yapıyor diyen Bulut, İzocamın yeni yatırımlarından söz etti. Bulut, Gebzede satın alınan 86 dönümlük arsada üç tesis kuracaklarının ve Tarsusa ikinci hatlarını taşıyacaklarının müjdesini verdi. Bulut konuşmasında, Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği ve yalıtım kalınlığının önemine de değindi.

Bulutun ardından konuşma yapan Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fatih Öktem, inşaat ve yalıtım sektörü açısından 2010 yılını değerlendirdi. Öktem, 2010da yalıtım sektörünün 9,4 milyon metreküp büyüklüğe ulaşarak, bir önceki yıla göre yüzde 23lük bir büyüme kaydettiğini söyledi. 2010da ihracat faaliyetlerinin yüzde 10luk artışla 33 milyon dolara ulaştığı, ilk kez Fas, Cibuti ve Angolaya satış yaptıkları bilgisini verdi.

Toplantıya konuk konuşmacı olarak katılan ünlü haber spikeri ve sunucu Ayşenur Yazıcı, televizyondaki reklamlar, haberler ve dizilerin dünyasını 30 yılı aşkın tecrübesiyle değerlendirdi. Yazıcı, televizyon karşısında en fazla zaman geçiren ülkenin Türkiye olduğunu söyledi. Yazıcı, reklamların beynimizde iz bıraktığını ve seçimlerimizi etkilediğini ifade etti. Yazıcı, konuşmasında güncel örneklere yer verdi, haber bültenlerinde haber değeri taşımayan konuların ele alındığını, haber bültenlerinin seçilerek izlenmesi gerektiğini anlattı.

Toplantının son akşamı Gala Yemeği ve Ödül Töreni gerçekleştirildi. 2010 yılında en yüksek ciroya ulaşan bayiler ödüllendirildi. Törende, 10 farklı kategoride 28 bayi ödül aldı. Bayilere plaketleri, İzocam Yönetim Kurulu Başkanı Samir Kasem, İzocam Yönetim Kurulu Üyesi Mark Schmitz, İzocam Genel Müdürü Arif Nuri Bulut, Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hasan Basri Eröktem ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fatih Öktem tarafından verildi.

Ödül töreninin ardından bayiler ve eşleri, ünlü sanatçı Gökselin seslendirdiği nostalji şarkılar ve barkovizyona yansıtılan Türk filmlerinden karelerle keyifli bir akşam geçirdiler. 

Bu yıl İz Bırakanlar konsepti ile gerçekleştirilen İzocam bayi toplantısı çerçevesinde İzocam çalışanları ve bayilerin katılımıyla 4. İzocam Olimpiyatları da düzenlendi. Olimpiyatlarda altı takım, canlı langırt, surf simulator, zor basket, gladyatör gibi eğlenceli oyunlarda yarışarak birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Ayrıca tüfek atma, nal atma ve canlı dart gibi oyunlarla da bayiler eğlenceli anlar yaşadı. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen Çingene Gecesinde bayiler canlı Latin müziği eşliğinde yakılan ateşin çevresinde dans ederek eğlendiler. Kadınların kırmızı, erkeklerin siyah giyindiği gecede, konsepte uygun olarak kırmızı ve siyah maskeler takıldı.

Toplantıda bayi eşleri de unutulmadı. Tarot, SPA ve Antalya şehir turuyla keyifli zaman geçirmeleri sağlandı. 


Geri Dön