18 / 04 / 2024

İzocam Yalıtım Eğitim Merkezi sektör çalışanlarını bilinçlendiriyor!

İzocam Yalıtım Eğitim Merkezi sektör çalışanlarını bilinçlendiriyor!

İzocam Yalıtım Eğitim Merkezi (İYEM), sektör çalışanlarının bilinçlenmesi için gerçekleştirdiği eğitimlerine Eylül ayında da devam ediyor.




Ülkemizde yalıtımın tarihini başlatan İzocam, sektör çalışanlarını yalıtım konusunda bilinçlendirmeye devam ediyor. İzocam Yalıtım Eğitim Merkezi (İYEM)’de 19 – 30 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek eğitimler, konusunda deneyimli 41 uzman tarafından ücretsiz olarak veriliyor. Bugüne kadar yaklaşık 20 bin kişiye 44.370 saat eğitim olanağı sunan İYEM, süreci başarıyla tamamlayan katılımcılara Yalıtım Uzmanı Sertifikası veriyor. 


Yalıtım konusunda doğru bilinen yanlışları düzeltme, kullanılan malzeme seçimlerinin önemi, uygulamaların enerji verimliliğine etkisi gibi konular başta olmak üzere yalıtım sektörüne dair birçok konu İYEM eğitimlerinde ele alınıyor. Deneme-yanılma yöntemlerinin yanlış uygulamalara neden olduğu sektörde İzocam, kaliteli ısı, ses ve yangın yalıtım uygulamalarında en önemli unsurun çalışanları sürekli eğitmekten geçtiğini vurguluyor.


19 – 30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek eğitimlerde sektör çalışanlarına Ses Yalıtımı ve Ses Denetimi, Örnek Çözümlerle Ses Yalıtımı Uygulamaları, Uygulamalı Ses Yalıtımı Eğitimi, Tehlike Belirleme ve Risk Analizi, İş Sağlığı ve Güvenliği, Yalıtımlı Alçı Levha Duvar ve Asma Tavan Sistemleri ile Yangın Güvenliği konularında eğitim verilecek.


Verdiği eğitimlerle inşaat ve tesisat gibi birçok sektöre katkı sağlayan İYEM, bu misyonunu sürdürecek.


İYEM eğitim takvimi


19 – 21 Eylül 2016 SES YALITIMI VE SES DENETİMİ

22 Eylül 2016 ÖRNEK ÇÖZÜMLERLE SES YALITIMI UYGULAMALARI

23 Eylül 2016 UYGULAMALI SES YALITIMI EĞİTİMİ

26 Eylül 2016 TEHLİKE BELİRLEME VE RİSK ANALİZİ

27 Eylül 2016 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ

28 Eylül 2016 “AKILCI ÇÖZÜMLER” YALITIMLI ALÇI LEVHA DUVAR VE ASMA TAVAN SİSTEMLERİ

29-30 Eylül 2016 YANGIN GÜVENLİĞİ



Geri Dön