26 / 04 / 2024

İzocam, Yapı Fuarı 'nda yeni ürünlerini sergileyecek!

İzocam, Yapı Fuarı 'nda yeni ürünlerini sergileyecek!

Türkiye 'nin lider yalıtım firması İzocam, bu yıl 27 Nisan-1 Mayıs 2011 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi 'nde düzenlenecek   Yapı Fuarı 'nda yeni ürünlerini de sergileyecek...



İzocam her yıl yalıtım ile ilgili bilinçlendirme çalışmaları kapsamında farklı konuları vurguladığı Yapı Fuarı 'ndaki yerini bu yıl da aldı. Bu yıl fuarda yalıtım kalınlıklarının enerji tasarrufu üzerindeki olumlu etkilerini vurgulayacak olan İzocam, iki yeni ürünü İzocam Konfor ve İzocam Camyünü Endüstriyel Yapı Levhalarını da standında sergileyecek.

Sosyal sorumluluk bilincinden hareketle her platformda yalıtımda kalınlığın önemi ve enerji tasarrufuna katkılarını vurgulayan İzocam, Yapı Fuarı 'nda da “kalın yalıtım ”ı vurgulayacak. Standa yerleştirilen görsellerle yalıtım kalınlığı arttıkça enerjiden ne ölçüde tasarruf edileceği gözler önüne serilecek. Kalın yalıtım ile BEP çizelgesinde nasıl yukarı çıkılabileceği de yine standda bulunan görseller yardımı ile ziyaretçilere aktarılacak. Ülkemizde yalıtım kalınlıklarının yetersiz olduğunu sık sık gündeme taşıyan İzocam konu ile ilgili güncel bilgileri fuarda sektör temsilcileri ile paylaşacak.

İzocam 'ın fuarda dikkat çekeceği bir diğer konu ise ses yalıtımı olacak. Standa yerleştirilecek “Sessizlik Tüneli ” ile doğru ses yalıtımı üzerine ziyaretçiler bilgilendirilecek. Ayrıca ses yalıtımının önemli detayları da uygulamalı olarak anlatılacak.

Fuarda İzocam ailesinin yeni ürünleri tanıtılacak. Isı ve ses yalıtım özellikleri ile ara bölme uygulamalarında kullanılabilen “İzocam Konfor ” ve endüstriyel yapıların çatı ve cephe kaplamalarında kullanılan “Camyünü Endüstriyel Yapı Levhaları ” hakkında İzocam standını ziyaret edenler ayrıntılı olarak bilgilendirilecek.  

İzocam, aynı zamanda, standının bir bölümüne yerleştirdiği plazmalarda son olarak gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerinin filmlerini gösterime sunacak. Sokak hayvanlarının korunmasına yönelik uygulamaya konan “Sokak Barınakları ”, Facebook üzerinden yürütülen “Bünyamin Sürmeli ile İzocam Profil Durumu ” ve ilköğretim okulu öğrencilerine enerji tasarrufu bilincini kazandırmaya yönelik tasarlanan “OZİ ” karakterinin filmleri fuar süresince plazmalarda gösterilecek.

İzocam standında, yalıtımın küresel ısınmaya karşı olumlu etkileri, temiz bir dünya için yalıtım malzemelerinin bilinçli kullanımı ile ilgili detaylı bilgilendirmeler de yapılacak. İzocam 'ın profesyonel mimar ve mühendis teknik kadrosu, Uluslararası Yapı 2011 İstanbul Fuarı boyunca İzocam standında ziyaretçilere yalıtım konusunda bilgiler aktaracak.


Geri Dön