18 / 04 / 2024

İzoder Pakboard XPS Kalite Onay Sertifikası’na layık görüldü!

İzoder Pakboard XPS Kalite Onay Sertifikası’na layık görüldü!

İZODER yalıtım sektörünün gelişmesi amacıyla başlattığı ‘Kalite ve Teknik Altyapı Geliştirme Hareketi’ kapsamında Pakboard XPS ürünü Kalite Onay Sertifikası’na layık görüldü.



Yapı sektörünün öncü firmalarından Pakpen Şirketler Grubu, ürünlerinin kalitesini bir kez daha kanıtladı.  İZODER yalıtım sektörünün gelişmesi amacıyla başlattığı ‘Kalite ve Teknik Altyapı Geliştirme Hareketi’ kapsamında Pakboard XPS ürünü Kalite Onay Sertifikası’na layık görüldü.


Kurulduğu günden bugüne kaliteli ürün ve hizmet anlayışı ile ürünlerini tüketiciyle buluşturan Pakpen Şirketler Grubu, başarılarını ödül ve sertifikalarla taçlandırmaya devam ediyor. İZODER önderliğinde başlatılan ‘Kalite ve Teknik Altyapı Geliştirme Hareketi’ sonucunda Pakboard XPS yalıtım levhası ürünü ‘Kalite Onay Sertifikası’nı aldı.


İZODER’in haksız rekabeti önlemek, yalıtım sektörünün büyüme ve gelişmesinin sağlıklı ve sürdürülebilir koşullar içinde devamını sağlamak amacı ile başlattığı ‘Kalite ve Teknik Altyapı Geliştirme Hareketi’ kapsamında bu yıl 21 firma başvuruda bulundu.  Mayıs 2012 tarihinden itibaren yapılan incelemeler sonucunda Pakpen Şirketler Grubu’nun da aralarında bulunduğu toplam 9 firma sertifika almaya hak kazandı. Kalite Onay Sertifikası düzenlenen törenle sahiplerine verildi.


Geri Dön