25 / 04 / 2024

İZSİAD'tan Mesut Sancak'a kente katkı ödülü!

İZSİAD'tan Mesut Sancak'a kente katkı ödülü!

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin Kente Katkı Ödülleri'ne; Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Altınordu Spor Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak




İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin Kente Katkı Ödülleri'ne; Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Altınordu Spor Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak layık görüldü...



İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD), bu yıl 1 Vinci kez Kente Katkı Ödülleri'ni verecek. Çevre yatırımları, yerelde kalkınma ve tarıma destek çalışmalan nedeniyle  İzmir  Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu; "Karşıyaka'nın Filizleri" adlı projeyi hayata geçiren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar; sadece İzmir'e değil, Türk sporuna model olan Altınordu Spor Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan ile büyük çaplı yatırımlarıyla kent ekonomisine katkı sağladığı gibi kent estetiğine de şık ve modern bir hava katan Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, ödüle layık görüldü. İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, amaçlarının kente ve ülkeye katkı yapan isimleri takdir etmek ve bu yönde potansiyeli bulunan kişi ile kurumları cesaretlendirmek olduğunu vurguladı.  Ödüller, 10 Aralık'ta Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenecek törenle verilecek.  



Akgerman'dan işbirliği ve vize kolaylığı talebi 


Batı Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Levent Akgerman, İzmir Konsolosluk Erkanı ile Konsolosluk Erkanı toplantısına katıldı. Akgerman; işbirliği mesajı verdi, üyelerine vize kolaylığı ve uzun süreli vize verilmesi konusunda destek istedi. Başkan Ömer Kaplanda her türlü ortak çalışmaya hazır olduklarını belirtti. 



Posta Ege





Bu haber Yenigün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;



İZSİAD'ın geleneksel ödülleri sahiplerini buldu. 11'inci Kente Katkı Ödülleri, Aziz Kocaoğlu, Hüseyin Mutlu Akpınar, Seyit Mehmet Özkan ve Mesut Sancak'a verildi. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği "muasır medeniyetler seviyesi" hedefi doğrultusunda, kalkınma ve gelişmeye katkı yapanları ödüllendiren İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSIAD) yönetimi, 11'inci Kente Katkı Ödülleri'ni vermek üzere dört isim belirledi. 

Çevre yatırımları, yerelde kalkınma ve tarıma destek çalışmaları nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu; eğitimde fırsat eşitliği yaratma çabasıyla "Karşıyaka'nın Filizleri" adlı projeyi hayata geçiren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar; "İyi Birey, iyi Vatandaş, iyi Futbolcu" felsefesi ışığında Altınordu mucizesine imza atarak sadece İzmir'e değil, Türk sporuna model olan Altınordu Spor Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve büyük çaplı yatırımlarıyla kent ekonomisine katkı sağladığı gibi kent estetiğine de şık ve modern bir hava katan Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, ödüle layık görüldü. 



Ödül töreni 10 Aralık'ta 


İZSİAD Yönetim Kurulu Hasan Küçükkurt Başkanı 1 Iasan Küçükkurt, ödülleri vermekteki amaçlarının, kente ve ülkeye katkı yapan isimleri takdir etmek ve Seyit Mehmet Özkan bu yönde potansiyeli bulunan kişi ve kurumları cesaretlendirmek olduğunu vurguladı. 

Küçükkurt, "Türkiye; Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği hedefler doğrultusunda; büyümeli, gelişmeli, çağdaş ve demokratik bir ülke olarak muasır medeniyetler arasında yerini almalı. İZSİAD olarak, her alanda kalkınma ve gelişmeye yapılan her türlü katkının takdir edilmesi ve bu amaçla çalışanların da yüreklendirilmesi gerektiğine inanıyoruz" dedi. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka Belediye Başkanı 1 lüşeyin Mutlu Akpınar, Altınordu Spor Kulübü Başkanı Sevit Mehmet Özkan ve Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'a ödülleri, 10 Aralık gecesi Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenecek törenle takdim edilecek. 




Yenigün (İzmir)





Bu haber Milliyet'te şu şekilde yer aldı;



İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği 11. Kente Katkı Ödülleri'ni Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka Belediye Başkanı Mutlu Akpınar, Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve işadamı Mesut Sancak'a verecek.


İZSİAD'ın düzenlediği Kente Katkı Ödülleri'nin sahiplerini açıklandı. Çevre yatırımları, yerelde kalkınma ve tarıma destek çalışmaları nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu; "Karşıyaka'nın Filizleri" adlı projeyi hayata geçiren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar; "İyi Birey, İyi Vatandaş, iyi Futbolcu" felsefesi ışığında Altınordu mucizesine imza atan Altınordu Spor Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve büyük çaplı yatırımlarıyla kent ekonomisine katkı sağladığı gibi kent estetiğine de şık ve modern bir hava katan Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, ödüle layık görüldü. İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt, amaçlarının, kente ve ülkeye katkı yapan isimleri takdir etmek ve bu yönde potansiyeli bulunan kişi ve kurumları cesaretlendirmek olduğunu vurguladı. Küçükkurt, "İZSİAD olarak, her alanda kalkınma ve gelişmeye yapılan her türlü katkının takdir edilmesi ve bu amaçla çalışanların da yüreklendirilmesi gerektiğine inanıyoruz" dedi. Ödüller, 10 Aralık gecesi Tarihi Havagazı Fabrikası'nda törenle verilecek. 



Milliyet





Bu haber İzmir 9 Eylül Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;



İZSİAD 11'inci Kente Katkı Ödülleri'nin bu yıiki sahipleri belli oldu. 10 Aralık'taki törende Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Altınordu Külübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve işadamı Mesut Sancak ödül alacak. 


İZMİR Sanayici ve İşadamları Derneğinin (İZSİAD) gelenekselleşen 11'inci Kente Katkı Ödülleri için geri sayım başladı. Bu yıl, çevre yatırımları, yerelde kalkınma ve tarıma destek çalışmaları nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu; eğitimde fırsat eşitliği yaratma çabasıyla "Karşıyaka'nın Filizleri" adlı projeyi hayata geçiren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar; "İyi Birey, İyi Vatandaş, iyi Futbolcu" felsefesi ışığında Altınordu mucizesine imza atarak sadece İzmir'e değil, Türk sporuna model olan Altınordu Spor Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve büyük çaplı yatırımlarıyla kent ekonomisine katkı sağladığı gibi kent estetiğine de şık ve modern bir hava katan Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, ödüle layık görüldü. 



AMAÇ CESARETLENDİRMEK 


İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, ödülleri vermekteki amaçlarının, kente ve ülkeye katkı yapan isimleri takdir etmek ve bu yönde potansiyeli bulunan kişi ve kurumları cesaretlendirmek olduğunu vurguladı. Başkan Küçükkurt, "İZSİAD olarak, her alanda kalkınma ve gelişmeye yapılan her türlü katkının takdir edilmesi ve bu amaçla çalışanların da yiireklendirilmesi gerektiğine inanıyoruz" dedi. Kente Katkı Koyanlar Ödülleri, 10 Aralık gecesi Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Sanat Merkezinde düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek.



İzmir 9 Eylül Gazetesi




Haber Hürriyet Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, kuruldukları 2006'dan bu yana İzmir'e 900 milyon TL'lik yatırım yaptıklarını ifade ederek. 2016'da 1.2 milyar TL'lik yatırım yapmayı hedeflediklerini kaydetti. Sancak, "Önümüzdeki yıl Çeşme ve Bornova'da yapacağımız iki projenin yanı sıra Avrupa'nın en yüksek binasının temeline atacağız. İzmir'e olan borcumuzu 'ilk'leri gerçekleştirmeye devam ederek ödeyeceğiz' diye konuştu. 


MARKA DEĞERE KATKI 

İzmir'e Katkı Ödülleri'ne layık görülen Sancak. İZSİAD'a teşekkür etti. Sancak, "Bu ödül bizim Folkart olarak yaşadığımız kente duyduğumuz sorumluluğu daha fazla hissetmemizi sağladı. Bu bilinçle 2016 yılında hayata geçirmeyi planladığımız sıradışı projelerimizle bayrağı Avrupa ve tüm dünyaya taşımayı hedefliyoruz. İzmir'in marka değerini artıracak her türlü faaliyetin içinde olmaktan gurur duyacağız" dedi.


Hürriyet Ege



Haber Sabah Egeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İZSİAD'ın ödülünün kente karşı sorumluluklarını daha fazla hissetmelerini sağladığını dile getirdi. İzmir Sanayici ve İşadamları DerIneği'nce (İZSİAD) 11. kez düzenlenen İzmir'e Katkı Ödülleri'nde büyük çaplı yatırımlarıyla kent ve ülke ekonomisine katkı sağladığı veşehir estetiğine de şık ve modern bir hava kattığı için ödüllendirilen Folkart Yönetim Kurulu Başkam Mesut Sancak, böylece sorumluluklarının daha da arttığım belirtti. Tarihi Havagazı Fabrikası'nda ödülünü Büyükşehir Belediye Başkam Aziz Kocaoğlu'nun elinden alan Mesut Sancak, "Böylesine anlamlı bir ödüle layık görülmekten dolayı büyük bir mutluluk duydum. Bu ödül bizim Folkart olarak yaşadığımız kente duyduğumuz sorumluluğu daha fazla hissetmemizi sağladı. Bu bilinçle 2016 yılında hayata geçirmeyi planladığımız sıradışı projelerimizle bayrağı Avrupa ve tüm dünyaya taşımayı hedefliyoruz. İzmir'in marka değerini arttıracak her türlü faaliyetin içinde olmaktan gurur duyacağız" dedi. Sancak, bugüne kadar İzmir'e 900 milyon TL'lik yatırım yapan Folkart'ın bu miktarın gelecek yıl 1.2 milyar liraya çıkacağım da kaydetti. 


EVASİMONS RÜZGARI 

Diğer yandan "Policeman" adlı şarkısı ile tüm dünyada büyük bir üne kavuşan Hollandalı Söz yazarı, dansçı ve şarkıcı Eva Simons, İzmir'de vereceği konser öncesi Folkart New Year Bazaar'da düzenlenen imza gününde sevenleri ile buluştu. Simons soğuğa rağmen kendisini bekleyen çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu kalabalık bir gruba imza ve üzerinde kendi isminin bulunduğu bez çantaları dağıtarak hayranları ile fotoğraf çektirdi. Folkart New Year Bazaar etkinliğinde Zeytin Sanat Organizasyon Festival Orkestrası da konser verdi. Folkart New Year Bazaar bugün sona eriyor. 


Sabah Egeli



Haber Milliyet Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


11. İzmir'e Katkı Ödülleri gecesinde büyük çaplı yatırımlarıyla kent ve ülke ekonomisine katkı sağladığı gibi İzmir'in estetiğine de şık ve modern bir hava kattığı için ödüllendirilen Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak İZSİAD'a teşekkür etti. Sancak, "Böylesine anlamlı bir ödüle layık görülmekten dolayı büyük bir mutluluk duydum. Bu ödül, bizim Folkart olarak yaşadığımız kente duyduğumuz sorumluluğu daha fazla hissetmemizi sağladı. İzmir'in marka değerini artıracak her türlü faaliyetin içinde olmaktan gurur duyacağız" dedi.


Milliyet Ege


Geri Dön