19 / 04 / 2024

İZSU, sayaçları okumaya başladı!

İZSU, sayaçları okumaya başladı!

İZSU, sayaç okuma çalışmalarına başladı. Vatandaşların mağdur olmaması için tonaj katlaması ve gecikme cezasının alınmayacağı, ayrıca talep halinde dileyen aboneye faizsiz 5 taksit imkanı sunulacağı açıklandı.




Yeni Asır'ın gündeme taşıdığı İZSU'nun, Büyükşehir sınırlarına dahil olan ilçelerde personel sıkıntısı nedeniyle bir süredir yapılamayan sayaç okuma çalışmalarına başladı. Vatandaşların mağdur olmaması için tonaj katlaması ve gecikme cezasının alınmayacağı, ayrıca talep halinde dileyen aboneye faizsiz 5 taksit imkanı sunulacağı açıklandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 6360 sayılı yasa ile yeni bağlanan ilçelerde su sayaçlarının okunmasında yaşanan sıkıntının giderildiği bildirildi. Büyükşehir Belediyesi'ne yeni bağlanan Ödemiş, Kiraz, Beydağ, Bergama, Dikili, Kınık, Çeşme, Karaburun ve Tire'de su ve kanalizasyon hizmetlerinin başladığı belirtilen açıklamada, personel aktarımlarında yaşanan gecikme nedeniyle sayaçların zamanında okunamadığı ifade edilerek, vatandaşların mağdur olmaması gerekli önlemlerin alındığı kaydedildi. 



Yeni Asır


Geri Dön