25 / 04 / 2024

İZTO Travel Turkey 2015'e destek veriyor!

İZTO Travel Turkey 2015'e destek veriyor!

İZTO Başkanı Ekrem Demirtaş da Gaziemir 'deki yeni fuar alanında bu yıl düzenlenecek olan Travel Turkey'e her zamankinden daha kaliteli katılım olmasını istediklerini belirtti.



İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) iş birliğiyle yapımı süren Fuar İzmir'de düzenlenmesi planlanan Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı'nın en yüksek katılımla gerçekleştirilmesi için  İzmir  Ticaret Odasının (İZTO) destek vereceği bildirildi. 


İZTO'nun açıklamasına göre, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, İZTO Başkam Ekrem Demirtaş'ı ziyaret etti. Başaran Ulusoy, ziyarette, İzmir'in turizm potansiyeline çok inandıklarını belirterek, "Bu nedenle her zaman İzmir turizminin geliştirilmesi için yapılan çalışmalara destek veriyoruz" dedi. 

Bu yıl yeni fuar alanında düzenlenecek Travel Turkey 2015'e büyük önem verdiklerini ifade eden Ulusoy, fuara daha yüksek katılım sağlanması için İzmir Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği yaptıklarını söyledi. 

İZTO Başkanı Ekrem Demirtaş da Gaziemir'deki yeni fuar alanında bu yıl düzenlenecek olan Travel Turkey'e her zamankinden daha kaliteli katılım olmasını istediklerini belirterek, şunları kaydetti: "Daha çok profesyonel ziyaretçi gelmeli, davul-zurnalı stantlar ile profesyoneller birbirinden ayrılmalı. İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile TÜRSAB'ın bu konudaki iş birliğine biz de destek vereceğiz. Bu iş birliği, Travel Turkey'in seviyesini yükseltecektir. 


Bu yılki fuarda özellikle gastronomi turizminin ön plana çıkması ve benzer uluslararası fuarlarda olduğu gibi gastronomi ile ilgili eşzamanlı kongreye yer verilmesi uygun olur." Ulusoy ve Demirtaş, daha sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etti.Aziz Kocaoğlu Gaziemir'deki yeni fuar alanın kendileri için en öncelikli konulardan birisi olduğuna değinerek, "Bu fuar 2015 yılında yeni fuar alanında düzenlenecek. TÜRSAB ve İZTO'nun desteği, çok önemli ve anlamlı olacaktır" dedi. 

Görüşmede, ayrıca Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı için Türk Cumhuriyetleri, Balkanlar gibi Türkiye turizmi açısından önem teşkil eden yakın bölgeler ile turizm türlerine göre ekonomik aktivitelerin geliştirileceği diğer özel bölgeler konusunda çalışma yapılması kararlaştırıldı. 



Hürses


Geri Dön