18 / 04 / 2024

İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nin yeni acil polikinliği hizmete açıldı!

İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nin yeni acil polikinliği hizmete açıldı!

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Metin Tahaoğlu, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesinde yeni acil poliklinik ve müşahede biriminin hizmete açıldığını söyledi.



Kamu Hastaneleri Birliği’nin birlik çatısı altındaki hastanelere yönelik yatırımları tüm hızıyla devam ediyor. Genel Sekreterliğini Op. Dr. Metin Tahaoğlu, Tıbbi ve İdari Hizmetler Başkanlığını Uz. Dr. Abdullah Danışman ve Mali Hizmetler Başkanlığını Ali Rıza Zor’un yaptığı Kamu Hastaneleri Birliği, son olarak İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi’nde yeni acil poliklinik ve müşahede birimi hizmete açtı.


Ünitedeki yeni çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Tahaoğlu, şöyle konuştu: “Fiziksel mekanlarda iyileştirmelere ve yatak sayısını arttırmaya yönelik ünitemizde çalışmalar gerçekleştirdik. Burayı daha efektif kullanma adına yeni müşahede odalarımız açıldı. Yataklarımız yenilendi. Poliklinik odalarımız bir tane iken, ikiye çıktı. Ve Kadın Doğum Acil Servisimizde aynı bina içinde yeni yerine taşındı. Özellikle gebe hastalarımız için, mahremiyete daha fazla özen gösteren, bu konuda daha hassasiyet sağlayabileceğimiz bina içerisinde yeni yerine taşındı ve bekleme alanları düzenlendi. Poliklinikler tadilattan geçirildi. Pazartesi gününden itibaren yeni çehresiyle hizmet vermeye başladı.”


Açıklamalarının ardından yeni acil poliklinik ve müşahede biriminin hizmete açıldığı ilk gün hastanede incelemelerde bulunan Tahaoğlu, yeni polikliniklerden yararlanan hasta ve hasta yakınları ile servislerde tedavi gören hastalarla bir araya geldi. Ziyaretlerinde minik hastalarla yakından ilgilenen Tahaoğlu, sağlık hizmetlerindeki memnuniyetlerini gözlemlemek üzere hasta yakınlarının görüşlerini almayı da ihmal etmedi.


Bolu Gündem


Geri Dön