29 / 03 / 2024

İzzettin Küçük: TOKİ Şanlıurfa'ya girerse arsa fiyatları düşer!

İzzettin Küçük: TOKİ Şanlıurfa'ya girerse arsa fiyatları düşer!

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa'da düzenlenen Yapı-İnşaat ve Dekorasyon Fuarının açılışını gerçekleştirdi. Vali İzzettin Küçük; Türkiye'de konut sektörünün en canlı olacağı şehrin Şanlıurfa olacağını belirtti.



Açılış öncesinde bir konuşma yapan Vali İzzettin Küçük; Türkiye'de konut sektörünün en canlı olacağı şehrin Şanlıurfa olacağını belirtti. Konut sektörünün en canlı olacağı Şanlıurfa'da belediyelerin çok iyi bir şekilde planlama yapması gerektiğini ve belediyelerin çalışmalarının da bu yönde olduğunu kaydeden Vali Küçük:"Şehrirııiz çok iyi olmazsa gözümüzü başka şehirlere göçmeye dikeriz. 

Evimiz çok iyi ama şehir iyi olmazsa o evi 11e yapalım" sözleriyle şehir planlamasının önemine değindi. 


'ARSA FİYATLARI ÇOK YÜKSEK' 


Şanlıurfa'da arsa fiyatlarının çok yüksek olduğuna da değinen Vali Küçük; "Büyükşehir Belediyemizin yaptığı çalışmalarla ve TOKİ'nin Şanlıurfa'ya girmesi ile birlikte arsa fiyatları düşecektir. 


Bu çok önemli bir nokta. Bir evin değerinin %80'i - %90'ı arsa olamaz. Şanlıurfa koskocaman şehir. 

Genişleyecek çok arazi var. Belediyemizin de bu hususta yürüttüğü çalışmalar var. I lerkes buna göre pozisyon almalı" sözlerine yer verdi. Açılış konuşmalarının ardından fuara katkıda bulunanlara plaket verildikten sonra; Vali İzzettin Küçük ve beraberindekiler fuarın açılış kurdelesini kesti. Açılışın ardından Vali İzzettin Küçük ve beraberindekiler fuardaki standları gezerek tanıtılan ürünler hakkında firma yetkililerinden bilgi aldı. 


Yeni Urfa Gazetesi


Geri Dön