25 / 04 / 2024

Kılıç İnşaat'tan Japonevler'de 118 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kılıç İnşaat'tan Japonevler'de 118 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: Kılıç İnşaat

Proje: Japon Evler Ataşehir

Kılıç İnşaat tarafından İstanbul’a kazandırılan Japon Evler projesi, Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor. Projede daireler 118 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor



Ataşehir’de alışılagelmiş konut yapılanmasının dışına çıkan Japon Evler, Uzak Doğu sanatlarından beslenen mimarisi ile sıra dışı bir konsept yaratıyor. Yaşama farklı bir boyut kazandırmak adına tasarlanan Japon Evler, Tem Otoyolu’nun hemen yanında ve kurulmakta olan Ataşehir Finans Merkezi’nin çaprazında konumlanıyor.

 

13 katlı tek binadan oluşan projede,  72 daire bulunuyor. Stüdyo dairelerin 32 ila 33 metrekare arasında değiştiği Japon Evler Ataşehir’de, 1+1 daireler ise 49 metrekare olarak yer alıyor. Toplamda 950 metrekare alanda yükselen proje; kapalı yüzme havuzu, saunası ve fitness alanıyla günün yorgunluğunu, şehrin içinde dingin saatler geçirerek atmak isteyenler için hayat buluyor.


Çalışma Ortamınız Yuvanız Olacak, Karşınızda ise Bahariye Adaları…

Japon Evler Haliç ise, evinde büyük işler başarmak isteyenler için oluşturulmuş bir proje. Tarihi, doğayı ve etnik kültürü sentezleyen Japon Evler Haliç, home-ofis çalışmak isteyenlerin hayatını kolaylaştırarak, yaşam standartını yükseltmelerini hedefliyor.


Sütlüce’de, Karaağaç Caddesi’nde inşa edilen Japon Evler Haliç,  Bahariye Adaları ve Pierre Loti’nin karşısında yer alıyor. Tarih, doğa ve sanattan ilham alarak, büyük işlere imza atmak isteyenler için yükselen Japon Evler Haliç, zemin + 7 katlı tek bloktan oluşuyor. 


Projede 41 home-ofis ve 7 adet dükkân yer alıyor. 30 stüdyo daire, beş adet 1+1, altı adet 2+1 daireden oluşan Japon Evler Haliç’in zemin katı ile 6. ve 4. katlarında 1 adet dükkan bulunuyor.  Home-ofis büyüklüklerinin 26 ile 99 metrekare arasında değiştiği Japon Evler Haliç’te; kapalı yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun odası ve fitness center gibi yaşamı keyifli hale getirmeyi amaçlayan sosyal alanlar bulunuyor. 


0216 324 29 24   


www.japonevleri.com


projeye sor



Geri Dön