29 / 03 / 2024

Japon Evleri İstanbul'da 337 bin TL'ye!

Japon Evleri İstanbul'da 337 bin TL'ye!

Toplam 600 metrekare alana kurulan Japon Evleri İstanbul'da fiyatlar 337 bin TL'den başlayarak 491 bin TL'ye kadar yükseliyor. Ödemeler peşin olarak yapılıyor...



Metrekare birim fiyatı 4 bin 200 TL ila 5 bin TL arasında değişen Japon Evleri İstanbul'da fiyatlar 337 bin TL'den başlayarak 491 bin TL'ye kadar yükseliyor. Yüzde 60'ı satılan Japon Evler için herhangi bir vade planı yapılmıyor. Ödemeler peşin alınıyor. Ancak projeden konut sahibi olmak isteyen kişiler başka bir gayrimenkullerini ipotek ettirerek konut kredisi kullanabiliyorlar.

Haliç, Eyüp Sultan Camii ve Piyer Loti panoramalı bir proje olan Japon Evler, toplam 600 metrekare alana kuruluyor. Japon Evleri Haliç Projesi,   Kılıç İnşaat tarafından en son deprem yönetmeliğine uygun şekilde inşa edildi.  Haliç 'te inşa edilen ve zemin + 7 katlı tek bloktan meydana gelen Japon Evler projesinde toplam 41 home ofis daire ve 7 dükkan bulunuyor.

Japon Evleri 'nde, salon ve odalar laminat parke yapılacak. Banyolar, dükkan ve depo döşemelerinde Toprak, çanakkale veya Eczacıbaşı birinci sınıf istenen renk, desen ve bordürlü seramik olacak. İmalatlar Bayındırlık Bakanlığı Genel Teknik şžartnamesi hükümlerine uygun yöntem ve kalitede olacak. Japon Evleri Haliç 'te teslimlerin 15 ay sonra başlaması planlanıyor.

Japon Evler, fonksiyonel ve teknolojik donanımlara sahip durumda olacak. Alanları 25 ile 99 metrekare arasında değişen home ofislerden meydana gelen Japon Evler projesinde her katta 12 konut yer alıyor.

http://www.kilicinsaat.net/
0216 499 16 02-03

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön