16 / 04 / 2024

Jaya Dizayn Limited Şirketi kuruldu!

Jaya Dizayn Limited Şirketi kuruldu!

Jaya Dizayn Limited Şirketi, Gizem Ayşem Abacı ve Pınar Hacıraifoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Şişli, Teşvikiye Mahallesi, Hüsrev Gerede Caddesi'nde kuruldu.



Jaya Dizayn Limited Şirketi, Gizem Ayşem Abacı ve Pınar Hacıraifoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu. 


Jaya Dizayn Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içi ve yurt dışında konut, otel, motel, fabrika, baraj, köprü, tüm sanayi yapıları, sanat yapıları, istasyon, akaryakıt istasyonu, liman, tünel, petrol, tavsiyehaneleri, demiryolu, karayolu, lojmanlar, villa, prefabrik yapılar, kanalizasyon, içme suyu,depolar, hava,limanları, spor tesisleri, iş merkezleri ve diğer tüm inşaatları ayrıca  iç ve dış dekorasyon hizmetlerini müteahhitlik nam ve sıfatıyla yapmak,  her türlü inşaat işleri yapmak. 2-Her nevi yıkım tadilat onarım restorasyon dekorasyon ısı yalıtımı ve izalasyonu işlerini yapmak, gerçekleştireceği inşaat restorasyon ve dekorasyon işlerinde kullanılacak kum,çakıl,mıcır,çimento demir ve benzeri her türlü ham mamul madde kalıp iskele portati ve şantiye binası imal etmek ve bunları kiralamak,kiraya vermek ve satmak. 3-Şirket konusu içindeki inşaat dekorasyon ve restorasyon hizmetlerini kendi ekipleri ile yapabileceği gibi bunları kısım kısım yada tamamen taşeronlara ihale sureti ile yaptırabilir. 4-Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü reklam işleri yapar bu amaçla radyo televizyon video gazete mecmua el ilanları gibi bütün vasıtalardan yararlanır. İlgili kuruluşlarla bu konuda sözleşmeler yapar. Bu konularla ilgili kuruluşlarla işbirliği yapar ortaklıklar kurar. 5-Şirket konuları ile ilgili olarak ithalat ihracat yapmak, konuları ile ilgili olarak her türlü ihalelere girmek konuları ile ilgili olarak vasıtaları satın almak kiralamak kiraya vermek satmak , yerli ve yabancı şirket ve işletmeleri kısmen veya tamamen satın almak konuları ile ilgili olarak resmi ve özel kuruluşlardan bankalardan aracılık yapmamak kaydı ile her türlü krediler almak bu amaçla gerektiğinde şirketin malları , üzerinde ipotek  vermek. Depolar mağaza büro teşhir salonu idari hizmet yerleri açmak konuları ile ilgili olarak yurt içi ve yurt dışı fuar sergi panayır ve konferanslara katılmak konuları ile ilgili olarak mümessillikler acentelikler ve bayilikler almak ve vermek ve yaptırmak. Şirket yukarıda yazılı olanlar dışında yararlı ve gerekli görülecek iş ve işlemlere Yönetim kurulu  nun teklifi ve Genel Kurulun vereceği kara ile girebilir . Ancak ana sözleşme değişikliği niteliğinde olan bu gibi kararların uygulanması için Sanayi ve Ticaret Bakanlığından gerekli izin alınması şarttır.



Geri Dön