29 / 03 / 2024

Jet Fadıl Caprice Gold ile Trabzonspor'a sponsor oldu

Jet Fadıl Caprice Gold ile Trabzonspor'a sponsor oldu

Taraftarların beğenmediği Trabzonspor'un yeni formasına Jet Fadıl el attı. Caprice Gold otelinin reklamını formaya ekleten işadamının 1 milyon lira ödediği belirtiliyor



Kamuoyunun "Jet Fadıl" olarak tanıdığı ve bir dönem yerli otomobil 'İmza' ile hafızalara kazınan Fadıl Akgündüz sahalara Caprice ile geri döndü. Jet Fadıl'ı Bayrampaşa'da 29 Mayıs'ta temelini attığı Caprice Gold, Trabzonspor'a sponsor oldu. Jet Fadıl'ın Caprice Gold'u Trabzonspor'un formalarında yer alması için takıma 1 milyon TL verdiği konuşuluyor.

60 BİN TL'YE SPONSOR
Dün ilk kez yeni formasıyla Süper Kupa maçına çıkan Trabzonsporlu futbolcuların formasında Jet Fadıl'ın 2012'de hizmete açacağı ve 350 milyon euroya mal olacak projesi Caprice Gold'un reklamları dikkat çekti. Son dönemde Karadeniz ekibine yaklaşan Jet Fadıl, geçen yıldan bu yana takıma büyük jestler yapıyor. Jet Fadıl'ın Trabzonspor'a olan yoğun ilgisi geçen sezon Şanlıurfa'da oynanan Türkiye Kupası maçına dayanıyor. Karadeniz ekibinin Fenerbahçe ile oynadığı ve kupayı kazandığı maç öncesinde Jet Fadıl, takımın tüm masraflarını karşılamış ve 60 bin TL karşılığında final maçına sponsor olmuştu. Trabzonspor cephesi de bu jeste ağaç dikimi ile yanıt verdi ve kentte yapılan Anıtpark Hatıra Ormanı'na 35 Anadolu kulübü başkanı ile birlikte Jet Fadıl'ı da davet etmişti. Kendi adına ormana fidan diken Akgündüz, 500 bin TL karşılığında Trabzonspor'un kombine kartlarından 1.500 tanesini aldı. Kombine kartlar Trabzonsporlu taraftarlara dağıtıldığı belirtiliyor.
Kerim Ülker/Sabah


Geri Dön