29 / 03 / 2024

Jıroun M İnşaat Ve Genel İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Jıroun M İnşaat Ve Genel İç Dış Ticaret Limited Şirketi Bakirköy'de Muaaz Jıroun imzasıyla 100 bin TL sermaye ile kuruldu.




Jıroun M İnşaat Ve Genel İç Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile Bakirköy'de Muaaz Jıroun imzasıyla kuruldu. 


Jıroun M İnşaat Ve Genel İç Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. - Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  - Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek.  - Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. - İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. - Her türlü gıda maddelerini almak, satmak,üretmek. - Her türlü konfeksiyon ürünü kot, pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek, kazak, kravat gibi giyim eşyasının imalatı,toptan ve dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. --- Kreasyonlar hazırlamak, defileler düzenlemek, bayilik, acentelik, mümessillik almak vermek, bu işlerle ilgili atölyeler, fabrikalar kurmak, mağazalar açmak. - Her türlü tıbbi malzeme alımı satımı, ithalat ve ihracat, taahhütlere girmek. - Konusu ile ilgili olmak şartı ile temsilcilik,komisyonculuk, acentelik, toptancılık, bayilik, ithalat, ihracat, taahhüt,pazarlamacılık ve ticaret işleri ile iştigal edebilir. 



Jıroun M İnşaat Ve Genel İç Dış Ticaret Limited Şirketi Adres; Cevizlik Mh.İstanbul Cd. Hamurcu İş Mr.Sk.12/27 Bakırköy 


Geri Dön