19 / 04 / 2024

Jiva Beach Resort Otel'de tatil köyü rahatlığında 5 yıldız lüksü!

Jiva Beach Resort Otel'de tatil köyü rahatlığında 5 yıldız lüksü!

Sessiz ve dingin bir tatil isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olan ve özgün mimarisi ile Fethiye’nin en beğenilen otelleri arasında yer alan Jiva Beach Resort Otel, misafirlerine 5 yıldız lüksünü tatil köyü rahatlığında sunuyor.



Sessiz ve dingin bir tatil isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olan ve özgün mimarisi ile Fethiye’nin en beğenilen otelleri arasında yer alan Jiva Beach Resort Otel, misafirlerine 5 yıldız lüksünü tatil köyü rahatlığında sunuyor. Denize sıfır konumlanan otel, balayı, sörf, SPA deneyimi ve beach partilerle konuklarını memnun etmek için tam kadro bekliyor.


5 bin metrekarelik doğal göl ve yemyeşil özel bir bahçe içinde Fethiye Çalışlar çalış mevkiinin tek 5 yıldızlı oteli olan Jiva Beach Resort, sizi doğayla iç içe konumu ve tüm sıcaklığıyla karşılıyor. Deneyimli ve güler yüzlü personeli, büyüleyici atmosferi ve Akdeniz’in eşsiz maviliği ile konuklarını ağırlayan otel, Akdeniz’in kalbinde tüm doğallığı ve sadeliği ile konuklarına eşsiz bir tatil fırsatı sunuyor. 


Çalışlar bölgesinde tek 5 yıldızlı otel olma özelliğini taşıyan Jiva Beach Resort, kendine özel havuzlu odaları, dünya mutfağının doyumsuz lezzetleri, enfes manzarası, geniş havuzları ve içerisinde bulunan doğal göl ile dikkat çekiyor. Denize sıfır konumu, özel plajı, gün boyu esen ferahlatıcı rüzgarı ve eşsiz gün batımıyla doğayla iç içe, farklı bir yaz tatili vaat ediyor. Türkiye’deki en çok havuzlu odaya sahip otellerden biri olan Jiva Beach Resort, 367 odası, masmavi manzarası ve exclusive hizmet anlayışıyla Akdeniz'in gözbebeği Fethiye merkezine 5 kilometre uzaklıkta konumlanıyor. 


Her gün farklı bir mutfak 

Dünya mutfağından seçme lezzetler sunulan tesiste, isteyen konuklar ana restoranda açık büfe hizmeti alırken, isteyenler A La Carte restoranları tercih edebiliyor. Havuz barı ve denize sıfır konumda servis veren Lukka Lounge, gün boyu misafirlere hizmet veriyor. Her gün farklı bir ülkenin mutfağına ağırlık verilen tesiste, Meksika yemeklerinden Fransız yemeklerine kadar her damak zevki uygun tatları bulabilirsiniz. Otele ait Jiva Zeytinyağları da gelen misafirler tarafından büyük ilgi görüyor.


Hamamda Türk kahvesi mucizesi

Hem rahatlamak hem de doğal yollardan cilt bakımı yaptırmak isterseniz JivaResort SPA merkezinde kışın tüm yorgunluğunu atabilirsiniz. 15 farklı çeşit masajdan kese köpüğe kadar birçok hizmet sunan SPA’da en çok dikkat çeken uygulama kahveli kese köpük uygulaması. Türk kahvesiyle kese yapılan hamamda cilt nemlenerek ölü derilerden arınıyor. Tam bir peeling etkisi yaratan bu özel kese vücuttaki toksinleri atmaya yarıyor. 



Geri Dön