26 / 04 / 2024

JOHNSON led aydınlatma pazarında ürünlerini buluşturmaya devam ediyor!

JOHNSON led aydınlatma pazarında ürünlerini buluşturmaya devam ediyor!

Hızla gelişen Led aydınlatma sektörünün taleplerini, yeniliklerle öne çıkarak, yüksek teknolojiyi, nadide tasarımlarla buluşturmayı başaran JOHNSON®, üretimini gerçekleştirdiği tüm ürünlerini, Türkiye ve Dünyanın birçok ülkesinde tüketiciyle buluşturacak.



Düşük enerji tüketiminde en fazla verim elde edilebilen DRIVERLESS REGULATION® Teknolojisi sayesinde, rakiplerine göre çok daha uzun ürün ömür elde etmektedir. Bu teknoloji, içeriğinde birçok avantajı da beraberinde taşımaktadır. JOHNSON®, Endüstriyel, Sanayi ve Mimari uygulamalar için LED aydınlatma ürünleri konusunda uzmanlaşmış mühendislik altyapısı sayesinde, son teknolojiyi, ürün geliştirme programı (UGP) yardımı ile sürekli uygulamaktadır.


Sadece, en yüksek kaliteli bileşenler kullanılarak Türkiye’de üretimi gerçekleştirilen tüm ürünler, güvenilirlik ve performans taleplerinin öne çıktığı, endüstriyel, mimari ve genel aydınlatma uygulamaları için özel olarak tasarlanmıştır. Enerji tasarrufunun yanında, bulunduğu ortamların elverişsiz olması sebebi ile bakımı zor veya imkânsız aydınlatma uygulamalarında kullanıcılara ideal kullanım alternatifleri sunar.


Ürünlerin, her bileşeni, dikkatle, en güvenilir performansın sağlanması için tasarlanmıştır. JOHNSON® Mühendisleri, geliştirdikleri DRIVERLESS REGULATION® teknolojisi sayesinde, kullanıcılara benzersiz avantajlar sunmaktadır. Elektronik ve mekanik alt yapısı ile entegre olan malzeme kalitesinden dolayı, bakıma ihtiyaç duymadan uzun yıllar kullanım olanağı sağlar. Ürünlerimizin üretimi, 4 mevsim ve ağır hava şartları göz önünde bulundurularak gerçekleştirilmektedir. Ürünlerimizin kalitesi, kara, deniz, hava ve demir yolu sektörlerinde de, kullanımını ön plana çıkarmaktadır.


JOHNSON® Endüstriyel ve Mimari Led aydınlatma ürünleri, 3 yıl süresince garanti altına alınmıştır. 


“JOHNSON®, %100 öz sermayeli bir Türk Elektronik Sanayi kuruluşudur.”



Geri Dön