28 / 03 / 2024

Jolly Tur tatil ödüllü resim yarışması düzenliyor!

Jolly Tur tatil ödüllü resim yarışması düzenliyor!

Jolly Tur'un Hayal Ediyorum Tatile Gidiyorum adlı resim yarışmasının altıncısı için başvurular başladı. Yarışma 7-8 yaş, 9-10 yaş ve 11-12 yaş kategorilerindeki ilköğretim öğrencileri arasında düzenlenecek.



Jolly Tur'un Hayal Ediyorum Tatile Gidiyorum adlı resim yarışmasının altıncısı için başvurular başladı. Yarışma 7-8 yaş, 9-10 yaş ve 11-12 yaş kategorilerindeki ilköğretim öğrencileri arasında düzenlenecek. Çocukların hayalindeki tatili resmedecekleri yarışma sonucunda her üç kategoride birinci seçilen çocuklar, velileriyle birlikte Paris Disneyland'da tatil yapma şansına kavuşacak. İkincilik kazanan çocuklar ise aileleriyle birlikte Antalya-Çamyuva'daki Club Marco Polo Otel'de tatil yapacak. Üçüncülük ödülünü kazanan üç minik ressam ise yine velisiyle birlikte Kapadokya, Pamukkale ya da Kuzey Ege Turu'na çıkarak Türkiye'nin en güzel bölgelerini keşfetme fırsatını yakalayacak. Ayrıca, yarışmada her üç kategoride üç çocuğa da MinikA Özel Ödülü verilecek. 


12 minik ressamın hayal dünyalarını yansıtan resimler, Jolly Tur'un 2016 Yılı Takvimi'nde yer alacak. 


Engelliler için hazırlanan siteye ödül 

setur'un görme engelliler için tasarladığı engelsiz.setur.com.tr internet sitesi, The Stevie Awards'ta gümüş madalyaya layık görüldü. 


The Stevie Awards, iş dünyasındaki üstün performansları onurlandıran bir ödül programı. Ödüllü site, görme engellilerin tatillerini kendileri seçebilmelerini sağlıyor. 


10. uçuş noktası Bari 

Türk Hava Yolları, Pisa'nın ardından Bari'ye direkt uçuşlara başlıyor. İlk sefer 28 Nisan'da gerçekleşecek. Bari, THY'nin İtalya'daki 10. uçuş noktası olacak. Seferler salı, çarşamba, cuma ve pazar günleri olmak üzere haftada dört gün karşılıklı olarak gerçekleştirilecek. Bari'ye, açılışa özel, gidiş-dönüş 99 Euro'dan başlayan ücretlerle seyahat edilebilir. 

Bali'ye günlük sefer görkemli dağları ve tabloya benzeyen kumsalları ile Endonezya'nın en popüler adalarından biri Bali. Geçen yıl ağırladığı 3,7 milyondan fazla turistle dünyanın en çok ilgi çeken turizm destinasyonları arasında yer alıyor. Havayolu şirketi Emirates, Endonezya'nın egzotik adası Bali'ye günlük sefer başlatma kararı aldı. İlk sefer 2 Haziran'da.


buda ile Peşte'nin buluşma noktası Budapeşte'de, müzik ve valsin anavatanı Viyana'da, Çek Cumhuriyeti'nin tarih zengini şehri Prag'da bir tarih ve kültür yolculuğuna çıkmak ister misiniz? Etstur'un yedi günlük Orta Avrupa turu bu üç şehri görmenizi sağlıyor. 


hem romantizm yaşamak hem de kültür turu yapmak isteyenlerin adresi ise Prag. Eski şehirdeki Saat Kulesi, Viltava Nehri'nin üzerindeki Charles Köprüsü şehrin simgeleri. 

Ayrıca ünlü yazar Franz Kafka'nın bir zamanlar yaşadığı evi de gezmek mümkün. 

Budapeşte, tam anlamıyla bir kültür, sanat ve romantizm kenti. 


Osmanlı'dan da izler taşıyan kent, görkemli yapıları, müzeleri, kaplıcaları ve kafeleriyle ünlü. Budapeşte mutfağının öne çıkan lezzetleri gulas ve fasulye çorbası, bir tür lahana yemeği olan kaposzta ve pörköl. 

viyana'daki kültür, müzik, dans ve tarih bir arada. St. 

Stephan Katedrali, Opera Binası, Achönbrunn Sarayı, Belvedere Sarayı ve Prater yani tarihi lunapark gezilecek yerler arasında. Şehir, şnitzeli ve kahveleriyle ünlü. 

Çocuklar Hayalinizdeki Tatil temalı tek bir resimle yarışmaya katılabilecek. Hayallerindeki tatili kuru boya, sulu rfi rfl boya veya pastel ti & Qf İy^TM ffl boya ile 35 cm x 50 cm ölçülerindeki resim kâğıdına resmedecekler. 

Yarışmaya katılan çocukların, resimlerini en geç 6 Nisan 2015 tarihine kadar Cumhuriyet Caddesi. No:181-A Harbiye/istanbul adresine göndermeleri yeterli. 



Sabah


Geri Dön