25 / 04 / 2024

Jurassic Landin yüzde 30 indirim fırsatı devam ediyor!

Jurassic Landin yüzde 30 indirim fırsatı devam ediyor!

Forum İstanbulda yer alan Jurassic Landin, giriş ücretlerindeki %30 indirim fırsatı devam ediyor. Bayrama özel olarak 5 Ekim Cumartesi günü başlatılan özel indirim, 13 Kasım tarihine kadar uzatıldı



 Jurassic Land sizleri dinozorların dünyasını keşfetmeye davet ediyor.  Soyları 65 milyon yıl önce tükenmiş olan gezegenin en görkemli canlıları, Bayrampaşadaki Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezinde Jurassic Land ile yeniden hayat buluyor.Bayrama özel olarak başlatılan yüzde 30 indirimle gezme fırsatı 13 Kasım tarihine kadar uzatıldı.
Eğitim ile eğlenceyi birleştiren edutainment  konseptiyle tasarlanan Jurassic Land, 10 bin metrekarelik dev bir alana kuruldu.  70 dinozorun birebir replikalarınınyeraldığı Jurassic Land,  benzersiz müzesi,  Türkiyenin en büyük 6 boyutlu sineması, eğlenirken öğrenme imkanı sunan laboratuarı, showgardenı ve özel ürünlerin yer aldığı mağazası  ile çocuklar kadar büyüklerin de ilgisini çekecek. Jurassic Land, tüm aile fertlerinin bayramda birlikte keyifle vakit geçirebilecekleri yepyeni bir aktivite alanı.
Bir senaryo dahilinde gezilen Jurassic Landin hikayesi ise şöyle başlıyor; Forum İstanbulun inşaatı sırasında bulunan dinozor kemikleri uzmanların dikkatini çeker, araştırmalar başlar. Ve böylece Marmara Denizinin derinliklerinde yepyeni bir dünya keşfedilir: Jurassic Land ve Dinozorlar. Bu gizemli dünya ziyaretçilerini beklemektedir;

HEM EĞLENCE, HEM EĞİTİM, İKİSİ BİR ARADA JUARASSİC LAND'DE

  Jurassic Landda Macera Müze ile Başlıyor;
Jurassic Landde macera müzede başlıyor. Farklı dönemlere ait dinozor iskeletlerinin ve yumurtalarının sergilendiği müze bölümünde, dinozorların yaşadığı döneme ait bilgiler çocuklarla paylaşılıyor. 
Dinozorların dünyasına 6 boyutlu keşif, 96 kişi kapasitesi ile Türkiyenin en büyük hareketli sinema salonu; Juracopter
Müzeden sonra sıra Jurassic Landı keşfetmeye geliyor. Jurassic Land macerası sırasında çocukları pek çok sürpriz bekliyor.  Juracopterde bunlardan biri.   Türkiyenin en büyük dört boyutlu altı efektli sineması olan Juracopter, aslında dinozorların dünyasını keşfetmek için tasarlanmış özel bir araç.
Juracopter; zorlu hava, deniz altı ve kara yolculukları için dizayn edildi.  Onunla çıkılan yolculukda pek çok dinozor türü ile karşılaşacak ve unutulmaz bir deneyim yaşayacaksınız. Juracopter ile yapılan tur bilim merkezinin de üzerinde bulunduğu tropik adada son buluyor.

BİLİM MERKEZİ VE LABORATUVAR;

Bilim merkezi turu ise en ilgi çekici bölümlerden. Tur, rehberler eşliğinde gerçekleştirilen kuluçka ünitesi ile başlıyor. Bilim adamlarının buradaki çalışmalarını yakından gözlemleme şansının yanı sıra merak edilen tüm konulara dair detayları buradaki görevlilerden öğrenme imkanı sunuluyor.
Kuluçka sürecinden itibaren gerçekleştirilen dinozor araştırmalarının tamamı burada gerçekleştiriliyor. Kuluçka merkezi ile başlayan gezide sonraki durak yeni doğan ve veterinerlik hizmetlerinin verildiği bölümler. Bu bölümlerde tedavi görmekte olan dinozorlar ve tedavi detayları ile ilgili bilgilendirme yapılıyor. Sonrasında; sırasıyla otçul ve etçil dinozorları yakından gözlemleyeceğimiz ünitelerde ilginç görüntüler ve tecrübeler sizleri beklemekte

SHOW GARDEN;

Onlarca animatronik dinozorun doğal ortamlarında yeniden hayat bulduklarına tanık olacağınız bu büyülü ortamdan çok etkileneceksiniz.

JURASSİC  LAND MAĞAZA;

Ziyaretçilerin giderken yanlarında götürmek isteyecekleri hediyelik eşyaların yeraldığı Jurassic Land mağazada, aynı zamanda dinozorlar hakkında eğitici bilgilerin yeraldığı kaynak kitaplar da satılıyor.  Arzu edenler buraya özel  tasarlanan dev dinozor maketlerinden alıp, evde kendileri bir araya getirebiliyorlar.

Jurassic Land Bayramda, aileleri, çocukları keyifli ve kaliteli zaman geçirmek isteyen herkesi bekliyor.

Adres: Kocatepe Mah. Paşa Sok. Forum İstanbul AVM SF Blok No:17/02.120 Kat 2 Bayrampaşa
Telefon: 0212 640 80 88 www.jurassicland.com.tr


Geri Dön