25 / 04 / 2024

Justin Theroux'a komşusu inşaat kurallarına uymadığı için dava açtı!

Justin Theroux'a komşusu inşaat kurallarına uymadığı için dava açtı!

Jennifer Aniston-Justin Theroux çifti, New York Greenwich Village’taki evlerinde bir süredir tadilat yaptırıyor. Justin Theroux'a komşusu inşaat kurallarına uymadığı için dava açtı.




Jennifer Aniston-Justin Theroux çifti, New York Greenwich Village’taki evlerinde bir süredir tadilat yaptırıyor. Çift için zorlu geçiyor çünkü alt katta oturan avukat komşu Norman Resnicow’un şikayetleri bitmiyor. 


Theroux, su ve elektriğini kesme tehditinde bulunan, anlaşmaya yanaşmayan ve hayatlarını kabusa çevirdiğini iddia ettiği Resnicow’u mayıs ayında mahkemeye verip, 350 bin dolar tazminat istemişti. 



Duruma sinirlenen komşu, karşı atağa geçerek, Justin Theroux’a dava açtı. Avukat, senaristin kendisini taciz ettiğini, inşaat kurallarına uymadığını, çok gürültü yaptığını ve köpeklerini başı boş bıraktığını belirtti. Sabaha karşı üçte Theroux’un bağırmaları nedeniyle uykusundan uyandığını söyleyen avukat, “Bakımını ihmal ettiği  ve bu yüzden her yeri saran sarmaşığını kestiğimde üzerime yürüyerek kontrolden çıktı” dedi.


Milliyet 



Geri Dön