19 / 04 / 2024

Kaan Hafriyat İnşaat Yapı Nakliye ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaan Hafriyat İnşaat Yapı Nakliye ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaan Hafriyat İnşaat Yapı Nakliye ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Kahraman tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 17 Ekim 2014 tarihinde Çekmeköy'de kuruldu.



Kaan Hafriyat İnşaat Yapı Nakliye ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Kahraman tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 17 Ekim'de kuruldu. 


Kaan Hafriyat İnşaat Yapı Nakliye ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a ) Şirket inşaat işleri yapar, bina, okul, fabrika yer altı yer üstü v.s bütün inşaat işlerini yapar, yaptırır. b ) şirket, sözleşme yaptığı inşaatla ilgili plan projeler yapar, yaptırır. inşaatla ilgili harçları yatırır. c) Şirket, her türlü hafriyat, nakliye,ulaşım ve taşımacılık işlerini yapar, yaptırır. d) Şirket,tüm inşaat malzemelerinin alım ve satışını yapar. konusu ile ilgili malzeme imalatını ve üretimini yapar, atölyeler açar çalıştırır kiralar kiraya verir. e) Şirket, tüm motorlu taşıt alım satımını yapar, yaptırır. Araçlarla ilgili galeri açar , tamir atölyeleri kurar. Çalışır,çalıştırır. f) Şirket, konusu ile ilgili her türlü kamu ihalelerine girer. kamu ve özel mülkiyete ait menkul, gayrimenkul ve arazileri kiralar kiraya verir. Satın alır ve satar. g ) Şirket, yurt içi ve yurt dışı ihaleler açar açılmış ihalelere girer yurt içi ve yurt dışı festivallere katılır. Şubeler açar çalışır,çalıştırır. h ) Şirket, konusuna girecek işler için yerli yabancı hukuki ve hükmi şahıslarla birlikte yeni şirket kurmak veya kurulmuş şirketlere iştirak etmek ve paylarını iktisap etmek. I ) Şirket, amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir. İpotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayri menkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayri menkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, itiraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 



Geri Dön