28 / 03 / 2024

Kabebodur Kalesinterflex Legno serisiyle ahşap dokusunu sağlıyor!

Kabebodur Kalesinterflex Legno serisiyle ahşap dokusunu sağlıyor!

Dünyanın en ince, en büyük boyutlu ve tek esneyebilen seramiğini üreten Kabebodur, Kalesinterflex Legno serisiyle ahşap dokusunu dış cephelere taşıyor...




Doğadan aldığı ilhamı kusursuz bir biçimde yaşam alanlarına yansıtmaya devam eden Kalebodur, 1x3 metre ebatlarında ve 3 milimetre inceliğinde porselen seramik olarak ürettiği Kalesinterflex’le mimari tasarımlara yeni bir bakış kazandırıyor. Kalebodur, yaratıcı seçenekleriyle yeni fikirlerin uygulanmasına imkân sağladığı Kalesinterflex Legno serisiyle, ahşap dokusunu dış cephelere maksimum performansla taşıyor. Light, Medium, Dark, Mocha ve Grey olmak üzere 5 farklı renk alternatifi sunan Kalesinterflex Legno serisi, isteğe göre projelere özel 1x3 metrenin altındaki ebatlarda da üretilerek dış cepheler için kusursuz çözümler sunuyor. 


Kalesinterflex: En ince, en büyük, en esnek

Dünyanın ‘en ince, en büyük ebatlı, en hafif ve tek esneyebilen’ seramiği olan Kalesinterflex, 1000x3000x3 milimetrelik boyutlarıyla yenilikçi özellikler taşıyor. Ateşe, lekelenmeye, kimyasallara ve her türlü iklim koşuluna dayanıklı bir ürün olması ile ön plana çıkan Kalesinterflex, iç mekan, duvar ve zeminin yanı sıra hafifliği, işlenebilme kolaylığı ve dayanıklılığı sayesinde özellikle dış cephe kaplamalarında mimarlar tarafından tercih ediliyor.


Ağırlık: Bir Kalesinterflex seramik karo yaklaşık 21 kg (7kg/m2) ağırlığında.

Esneklik: 1000x3000x3 milimetre ebadındaki Kalesinterflex Fit levhanın dışbükey esneklik yarıçapı 5.5 m 

Çevre Dostu: Çevreye duyarlı bir teknoloji ile üretilen Kalesinterflex, Ecospecifier belgesine sahip. Geleneksel seramik üretim süreçleriyle karşılaştırıldığında gaz ve toz emisyonu 20 kat, CO2 emisyonu ise 1000 kat daha az. 

Fotokatalitik: Kalesinterflex nanokompozit yüzey özelliği sayesinde fotokatalitiktir. Leke tutmaz, yağmur ve güneş ışığı sayesinde lekeler temizlenir.


Antibakteriyel: Yetersiz aydınlatmaya sahip ortamlarda dahi hem iç mekanları hem de dış mekanları bakterilerden korur. Hijyeniktir, bakterilere, küfe ve mantara karşı dayanıklıdır. Kalesinterflex Antibakteriyel ürün güvencesi TÜBİTAK tarafından onaylıdır.

Antigrafiti: Boya kalemi, keçeli kalem ve tahta kalemi yazıları kolayca silinir ve temizlenir.


Geri Dön