28 / 03 / 2024

Kadıköy 1071 projesi İBB'den onay aldı!

Kadıköy 1071 projesi İBB'den onay aldı!

Fikirtepe'de yoğun bir şekilde fore kazıklama ve hafriyat işini yapan Usta İnşaat '' KADIKÖY 1071 '' projesinin avan onayını İBB' den aldı ve Bakanlıktaki tüm prosedürleri de kısa sürede hallederek ruhsat imzaları için gün sayıyor ...



Ankara merkezli bir müteaahhitlik firması olan Usta İnşaat Fikirtepe'de anlaştığı adada geçen aylarda yıkımı gerçekleştirip sahayı temizlemişti. Kısa bir süre önce avan ruhsatını da alarak İBB de hiç bir engeli kalmadı ve Yapı ruhsatı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığına başvuruda bulundu. FİKİRTEPEHABER.com olarak yetkililerden aldığımız bilgiye göre Usta İnşaat'ın ruhsat alımıyla ilgili tüm incelemelerin bittiğini ve kendilerinden kaynaklanmayan her hangi bir engel çıkmaması durumunda bu ay sonuna kadar yapı ruhsatını da alarak Fikirtepe'de ruhsat alan 9. Firma olmaya namzet olduklarını söyleyebiliriz.


Usta İnşaat Fikirtepe'de Ustalığını konuşturuyor ...

Hızır Bey Caddesi üzerinde faaliyeti devam eden Usta İnşaat Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde anlaştığı tek adada kısa sürede yaptığı yıkımdan sonra avan projesini alanlar arasına katılmış oldu. Usta İnşaat avan proje sonrası hızlı ve yoğun bir şekilde fore kazıklama ve hafriyat işlerine devam etmekte. Usta İnşaat yapı ruhsatı için bakanlıktaki tüm prosedürleri bitirerek imza aşamasına gelmesi malikler arasında da büyük sevince sebep oldu.


Kadıköy 1071 Projesi için alınması beklenen yapı ruhsatının bakanlıktaki imzalarının tamamlanarak kısa süre içerisinde verilmesi ve Usta İnşaat'ın Fikirtepe'de ruhsat aldığı projesine başlaması için önünde hiç bir engel bulunmuyor. Usta İnşaatın avanın onaylanması sonrası hızlı bir şekilde kat irtifakının kurulması içinde girişimlerde bulunduğu ve çalışmaların devam ettiği gelen bilgiler arasında.


Web: http://www.ustagrup.com/


Geri Dön