27 / 04 / 2024

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu'ndan Kurbağalıdere ve koku açıklaması!

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu'ndan Kurbağalıdere ve koku açıklaması!

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Kurbağalıdere ıslah çalışması ve koku - sivrisinek sorunu üzerine detaylı bilgiler paylaştı. İşte Nuhoğlu'nun o açıklaması...




Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Kurbağalıdere ıslah çalışmasını İBB yapıyor, biz de çalışmayı yakından takip ediyoruz" dedi. 


Kadıköy Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), geçtiğimiz günlerde yine Twitter ortamında Kurbağalıdere ıslahını kimin yaptığı konusunda karşı karşıya gelmişti...

 

Kurbağalıdere ıslahı polemiğine nokta koyan haberimiz için tıklayın! 


İşte Nuhoğlu'nun bugünkü o açıklaması; 


Kurbağalıdere ve Koku Sorunu Hakkında Açıklama


"Kurbağalıdere üzerinde ıslah çalışması yapan İBB, çalışma boyunca Kadıköy Rıhtım'a bağlanan Seyit Ahmet Deresi ile Kurbağalıdere'ye geçici olarak kolektörle pis su akıtıyor.


Dereağzı Bölgesi'nde balçık temizleme çalışması devam edilyor. Kadıköy Meydanı'nda ve Kurbağalıdere çevresindeki koku da bundan kaynaklanıyor. Islah kapsamında Kuşdili'nde yapılan dere yatağı genişletme faaliyetleri yoğun yağış olduğu zamanlarda taşmalara neden oluyor. 



Islah çalışmalarının tamamlanmasıyla Kadıköy'deki sivrisinek ve koku sorununun büyük oranda son bulması bekleniyor. 


Biz de İBB'nin yaptığı çalışmanın sağlıklı bir şekilde ilerlemesi ve sorunun tamamen ortadan kalkması için yapılan çalışmaları devamlı olarak inceliyor ve kontrol ediyoruz."


Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ndan Kurbağalıdere ve koku açıklaması!


Emre Kulcanay / Emlakkulisi.com


Geri Dön