26 / 04 / 2024

Kadıköy Geleceğini Kuruyor toplu açılış töreni iptal edildi!

Kadıköy Geleceğini Kuruyor toplu açılış töreni iptal edildi!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı “Kadıköy Geleceğini Kuruyor” toplu açılış ve temel atma töreni Ankara’daki “Barış Mitingi’nde yaşanan patlama nedeniyle iptal edildi.



Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı  “Kadıköy Geleceğini Kuruyor” toplu açılış ve temel atma töreni Ankara’daki “Barış Mitingi’nde yaşanan patlama nedeniyle iptal edildi. Türkiye’nin böyle bir tabloyu hak etmediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, “İnancımız ne olursa olsun terörü ortak bir şekilde lanetlememiz gerekiyor” dedi.


Kadıköy Belediyesi’nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştireceği “Kadıköy Geleceğini Kuruyor” töreni Ankara’da yaşanan patlama nedeniyle iptal edildi. 


Kadıköy Belediyesi’nin hayata geçireceği 9 projenin açılış ve temel atma törenini iptal edip Ankara’ya hareket eden Kılıçdaroğlu, Kadıköy Belediye binası önünde konuyla ilgili açıklama yaptı. “ AB’ye üye olmak isteyen bir ülkenin teröre ve kana bulanması üzüntü vericidir” diyen Kılıçdaroğlu, “ Türkiye böyle bir tabloyu hak etmiyor. Tekrar ederek söylüyorum; inancımız ne olursa olsun terörü ortak bir şekilde lanetlememiz gerekiyor. Bütün inancımız ve kararlığımız ile terörü lanetleyeceğiz” dedi.  CHP’li milletvekillerinin olay yerine gittiği bilgisini veren Kılıçdaroğlu, “ Öncelikle tablonun netleşmesini bekleyeceğiz. Bir gerçeğin altını çizmemiz gerekiyor. Çok özel bir suçlama yapmak istemiyorum ama bu ülke böyle mi yönetilmeli? Biz bunu hak etmeyen güzel bir ülkeyiz” diye konuştu.


Ankara’daki patlamadan dolayı çok üzgün olduğunu söyleyen Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’da “ Demokrasiden başka bir rejimin mümkün olmadığının altını çizerek, “Barış ve kardeşlik içinde yaşayabiliriz. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Ne olursa olsun korkmayacağız ve yılmayacağız” dedi. 



Geri Dön