29 / 03 / 2024

Kadıköy Kartal metro güzergahı!

Kadıköy Kartal metro güzergahı!

Kadıköy Kartal metro güzergahında yer alan duraklar; Kadıköy, İbrahimağa, Acıbadem, Ünalan, Göztepe, Yenisahra, Kozyatağı, Bostancı, Küçükyalı, Altayçeşme, Maltepe, Gülsuyu, Cevizli, Hastane, Soğanlık ve Kartal olarak hizmet veriyor...




Kadıköy Kartal metro güzergahı!


Kadıköy Kartal metro güzergahının toplam uzunluğu 21 bin 663 metrekare olarak biliniyor. Kadıköy Kartal metrosu E-5 üzerindeki trafik yoğunluğunu büyük ölçüde rahatlatıyor. 16 istasyona sahip olan Kadıköy Kartal metrosunu her geçen gün kullananların sayısı artıyor. Geçen yıl açılışı gerçekleşen Kadıköy Kartal metro güzergahında bin yılda 41 milyon yolcu seyahat etti.


Kadıköy Kartal metro güzergahındaki durak isimleri...

Kadıköy Metro Durağı, İbrahimağa Metro Durağı, Acıbadem Metro Durağı, Ünalan Metro Durağı, Göztepe Metro Durağı, Yenisahra Metro Durağı, Kozyatağı Metro Durağı, Bostancı Metro Durağı, Küçükyalı Metro Durağı, Altayçeşme Metro Durağı, Maltepe Metro Durağı, Gülsuyu Metro Durağı, Cevizli Metro Durağı, Hastane Metro Durağı, Soğanlık Metro Durağı ve Kartal Metro Durağı. 

Kadıköy Kartal metro güzergahında duraklar arası mesafe süresini de şöyle gösterebiliriz:



Kadıköy Kartal metro güzergahı!



Kadıköy Kartal metro güzergahının duraklar arası mesafesine metroyu bekleme ve yolcu yoğunluğunu da eklediğimizde süre yaklaşık 4 dakikaya çıkabiliyor. Ayrıca ana yoldan metroya ulaşım veya metrodan ana yola ulaşımı da kattığımızda süre 10 dakikaya kadar çıkabiliyor. 




Topkapı Habibler tramvayı aktarma noktaları!
Bağcılar metrosu nerelere gidiyor?
Kadir Topbaş metro projelerini açıkladı!
Kartal İstanbul'un yeni yıldızı olmaya aday!
2019 sonrası tamamlanacak raylı sistemler!
Bağcılar metrosu!





Geri Dön