20 / 04 / 2024

Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl satış ofisi!

Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl satış ofisi!

Firma: Ceylan İnşaat

Proje: Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları

Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl satış ofisi ile 444 70 16 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Dairelerin büyüklükleri 91 metrekareden başlangıç gösteren projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.



İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy - Göztepe lokasyonunda inşa edilen  Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları  3 bin 339 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor.


Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl satış ofisi ile 444 70 16 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz.  Ceylan İnşaat  tarafından hayata geçirilen projede 36 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.


Muhteşem Yeni Yüzyıl Göztepe Evleri Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı'na 500 metre, Kalamış Marina ve Moda'ya 750 metre uzaklıkta yükseliyor. 


Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl daire fiyatları 480 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülüyor.


Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl'da konutların alanları minimum 91 metrekare, maksimum ise 205 metrekare olarak tasarlandı. Projede 192 adet dairenin yanı sıra 6 ticari ünite ve 9 ofis bulunuyor.


Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri sosyal donatı alanları; kapalı otopark, sauna, kamelya alanı, çocuk yüzme havuzu, buhar odası, şok havuzu, meyve bahçesi, kapalı ve açık yüzme havuzları, hamam, mini sinema salonu, mini futbol, basketbol, tenis sahaları, oyun parkı, SPA, fitness center ve yürüyüş parkurundan oluşuyor. 


Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl satış ofisi

Tel: 444 70 16 

Web: www.muhtesemyyk.com 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön