20 / 04 / 2024

Kadıköy Pırlanta Göztepe'de her bütçeye uygun ödeme planları yapılıyor!

Kadıköy Pırlanta Göztepe'de her bütçeye uygun ödeme planları yapılıyor!

Erkan İnşaat tarafından Kadıköy'de hayata geçirilen Pırlanta Göztepe'de her bütçeye uygun ödeme planı sunuluyor. Toplam 446 konuttan meydana gelen proje, yüksek getiri sunmayı da vaat ediyor.



ERKAN İnşaat tarafından hayata geçirilen Pırlanta serisinin en yenisi Pırlanta Göztepe, konut almak isteyenler için her bütçeye uygun ödeme planlarını devreye alıyor. Bu kapsamda projenin yer aldığı bölgeye de değer katacağını belirten Erkan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Erkan, konut sahibi olmak isteyenlerin beklentilerinin üzerinde bir proje hayata geçirdiklerini söyledi. 


Daha önce gerçekleştirdikleri projelerdeki özgün tasarımı Pırlanta Göztepe'de de sergilediklerini vurgulayan Erkan, Pırlanta Göztepe'nin lokasyon olarak İstanbul'un merkezinde yer aldığını hatırlattı. Erkan, "İsmine yakışan pırlanta gibi değerli, hayata ve kent yaşamına değer katacak projemizle; alışveriş merkezleri, hastane, üniversite gibi önemli alanların tam ortasında, Bağdat caddesine yürüme mesafesinde, Marmara Üniversitesi ve Göztepe Sağlık Kompleksi'ne komşu, şehrin içinde ama kargaşadan uzak, sakin ve yepyeni bir hayat sunuyoruz" dedi. 


Projelere devam 

Pırlanta Göztepe'nin bulunduğu lokasyon itibariyle yatırım açısından da büyük fırsatlar sunduğunu belirten Erkan, "2017 Mayıs'ında teslim edeceğimiz projemizi yatırım amaçlı değerlendirmek isteyenler de kısa süre içinde yüksek bir getiri olanağına sahip olacaklar" diye konuştu. Pırlanta Göztepe'nin yoğun ilgi gördüğünü kaydeden Erkan, "40 yılı aşan tecrübemiz, daha önce gerçekleştirdiğimiz projelerdeki kalite, Erkan İnşaat'ı yüksek talebe sahip bir marka konumuna taşıdı. Bu ilgiye yakışan projelere ve İstanbul'a değer katan konsept üretimimize önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz" dedi. 


Pırlanta Göztepe, 8 bin 774 metrekare arsa alanına, 93 bin 678 metrekare inşaat alanına sahip ve 20,22,24 katlı 3 bloktan oluşuyor. 95 bin metrekare alana sahip Pırlanta Göztepe'de 1+1'den 5+1'e kadar, brüt 66 ila 290 metrekare arasında 446 konut bulunuyor. 34 mağazalık çarşı, geniş yeşil alanlar ve 750 araçlık kapalı otopark alanı da projede yer alıyor. Sosyal yaşam alanlarının da tasarlandığı proje, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, yürüyüş parkurları, kafe ve restoranlardan oluşan yaşam alanı sunuyor. 


Balkonlar daireyi sarıyor 

PIRLANTA Göztepe'nin en önemli özelliklerinden biri ise balkonlar olarak gösteriliyor. Proje; her daireyi tamamen saran balkonları ve ferah kat bahçeleri ile de diğer projelerden ayrılıyor. Bunun yanı sıra Pırlanta Göztepe, daire içlerinde kullanılan malzemenin kalitesiyle de dikkat çekiyor. Parkeden, mutfak ekipmanına, banyodan portmantoya kadar kullanılan her ürün birinci sınıf kalitesiyle öne çıktığı belirtiliyor. Tasarımı, Çamoğlu Mimarlık'a ait Pırlanta Göztepe, Okan Üniversitesi, Doğuş Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi ile çevrili bir konumda bulunuyor. 


http://pirlantagoztepe.com/


Vatan



Haber Milli Gazete'de şu şekilde yer aldı ;


İstanbul'un en gözde kentsel dönüşüm projesi sınırları içerisinde yer alan Pırlanta Göztepe projesi İstanbul Anadolu yakasının yeni trendi olmaya hazırlanıyor. Erkan İnşaat tarafından yapılan Pırlanta Göztepe projesi 3 blokta 446 daireden meydana geliyor. 


Projede bloklar 20, 22 ve 24 katlı olarak tasarlandı. Pırlanta Göztepe projesinde 1+1'ler 66 ila 91 metrekare, 2+1'ler 100 ila 169 metrekare, 3+1'ler 187 metrekare, 4+1'ler 236 metrekare, 5+1'ler ise 289 metrekare olarak sunuluyor. Projede en düşük metrekare fiyatı 7 bin lira olarak belirlendi. 


Pırlanta Göztepe projesinde lansman dönemine özel yüzde 10 oranında indirim uygulanıyor. Ayrıca firma bünyesinde yüzde 25 peşinatla 24 ay vade farksız taksit yapılıyor. Projede 1+1 daireler 540 bin liradan başlarken, 2+1'ler 809 bin liradan, 3+1'ler 1.4 milyon liradan, 4+1'ler 1.8 milyon liradan ve 5+1'ler ise 2.8 milyon liradan satılıyor. 3.5+1'ler 1.9 milyon ve 4.5+1'ler ise 2.4 milyon liradan satışa sunuluyor. 

MERKEZİ KONUM 

İstanbul'un en iyi lokasyonlarından biri olan Göztepe'deki proje, Kadıköy merkeze 6 dakika, Bağdat Caddesine 5 dakika, Göztepe Köprüsüne 5 dakika ve Sabiha Gökçen Havaalanına 30 dakika mesafede bulunuyor. 



Milli Gazete



Haber Akşam Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


ERKAN İnşaat'ın Göztepe'ye özgü yeni mimari konsepti Best Of Göztepe, bölgenin en özel projesi olarak nitelendiriliyor. Erkan Şirketler Grubu adına Kamil Erkan, Pırlanta Göztepe'nin lokasyon olarak İstanbul'un merkezinde yer aldığını hatırlatarak, "İsmine yakışan pırlanta gibi değerli projemiz alışveriş merkezleri, hastane, üniversite gibi alanların tam ortasında" dedi. Pırlanta Göztepe'nin bulunduğu lokasyon itibariyle yatırım açısından da büyük fırsatlar sunduğunu belirten Erkan, "2017 Mayıs'ında teslim edeceğimiz projemizi yatırım amaçlı değerlendirmek isteyenler de kısa süre içinde yüksek bir getiri olanağına sahip olacaklar" değerlendirmesinde bulundu. 


Akşam


Geri Dön