19 / 04 / 2024

Kadınlar geniş ve ferah evleri tercih ediyor!

Kadınlar geniş ve ferah evleri tercih ediyor!

Konut alım sürecinde büyük etkisi olan, hatta son kararı veren kadınlar,geniş, ferah ve kullanışlı projeleri tercih ediyor. Gözüm: Allora Beytepe'deki 2+1’lerimizde bile yer verdiğimiz çamaşır odası gibi detaylarıyla hanımların beğenisini kazanıyor” dedi.



Çayyolu’nun Beytepe ile birleştiği lokasyonda hayata geçirilen Allora Beytepe projesi de 2+1 dairelerinde bile yer verdiği ayrıntılarla kadın ziyaretçilerin büyük ilgisini çekiyor.


Projeye imza atan MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm, Allora Beytepe konutlarında hayallere dokunmayı hedeflediklerini belirterek, “Özellikle kadınların istekleri doğrultusunda konutu hayata geçirebilmek önemli. Biz de proje aşamasında kadınları ve isteklerini göz önünde bulundurduk. Çünkü evlerinde en fazla zaman geçirecek olanlar onlar, her metrekareyi temizlikten kullanıma kadar inceleyecekler onlar. Dolayısıyla alacakları konutun, kadınların içine sinmesi gerekiyor. Allora Beytepe konutlarını da geniş ve ferah olmasının yanında aynı zamanda kullanışlı olarak kurguladık. Satış ofisimizi ziyaret eden hanımların tamamı Allora’nın kullanışlı konutlarını çok beğendiklerini ifade ederek proje kurgumuzda yanılmadığımızı gösterdiler” dedi.


Gözüm, Allora Beytepe’deki konutların yalnızca “dört duvardan” ibaret olmadığını, sunduğu özelliklerle de kadınlara sürprizler sunduklarının altını çizerek, şunları söyledi:


“Allora Beytepe projemizde odalar oldukça geniş olmasının yanında farklı içeriklere de sahip. Örneğin yatak odasında giyinme odası, salonda yemek odası gibi detaylar bulunuyor. Çoğu kadın için vazgeçilmez olan mutfağa da Allora Beytepe’de büyük önem verdik. Ferah, sağlam ve kaliteli malzeme kullandığımız mutfaklar sayesinde kadınlar yemek pişirmekten ve mutfakta zaman geçirmekten büyük zevk alacak. Ayrıca projede yer verdiğimiz çamaşır odası da kadınların işini kolaylaştıracak. İçerisinde çamaşır ve kurutma makinesi için ayırdığımız bölümlerin bulunduğu odaya çok sayıda dolap yerleştiriyoruz. Üstelik 2+1 dairelerimizde bile aynı kurgu mevcut. Tüm bu özelliklerimiz sayesinde kadınların en çok beğendiği projelerden biri olmanın gururunu yaşıyoruz.”


-Allora Beytepe-

Modern mimarisi ve çevre düzenlemesi ile Çayyolu’nun Beytepe ile birleştiği yerde, şehrin merkezine çok farklı bir konfor anlayışı getiren Allora Beytepe, 28 ve 35 katlı iki kule ve konut bloklarından bağımsız her biri 3’er katlı 13 dükkandan oluşuyor.


Farklı tiplerde toplam 114 daireden oluşan Allora Beytepe’nin en fazla öne çıkan özelliklerinden biri; geniş, ferah ve 3 cepheden ışık alan daireleri… Projede en küçük daire 150 metrekareden başlarken, standart ve dubleks daire tipleri ile konut almak isteyenlere farklı seçenekler sunuyor.


Site girişinden itibaren tüm güzelliğiyle sizi karşılayan 7 bin 867 metrekarelik yeşil alana sahip Allora Beytepe’nin önümüzdeki yıl konut sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor


Geri Dön