26 / 04 / 2024

Kadir Akyıldırım: BIG5 Dubai Fuarı ile Körfez ülkelerin yatırımlarıyla buluştuk!

Kadir Akyıldırım: BIG5 Dubai Fuarı ile Körfez ülkelerin yatırımlarıyla buluştuk!

Pakpen Dış Ticaret Müdürü Kadir Akyıldırım, dördüncü kez katıldıkları BIG5 Dubai Fuarı ile Körfez ülkelerinin yatırımalarıyla buluşma fırsatı yakaladıklarını belirtti. Akyıldırım, ''Arap ülkeleri projelerini üstlenmemizin yolu açılıyor'' dedi.



Pakpen, yapı ve inşaat malzemeleri sektörünün 35 yıldır kaplama, izolasyon, HVAC, banyo ve mutfak, çelik, su teknolojileri, kapı ve pencere gibi, hemen her dalını bir araya getiren BİG 5 Dubai Fuarı'nda, ürünlerini tanıttı. 17-20 Kasım 2014 tarihinde ziyaretçileriyle buluşan fuar, 1979 yılından bu yana inşaat sektöründe ürün tedarikçileri ile alıcılan buluşturuyor. 


Ortadoğu'nun en büyük inşaat fuan olan BIG 5 Dubai'nin, her yıl 50 binin üzerinde ziyaretçi ağırladığı bilgisini veren Pakpen Dış Ticaret Müdürü Kadir Akyıldırım, fuar sayesinde Pakpen olarak Ortadoğu ve Körfez ülkelerinin yatınmcılanyla buluşma fırsatı bulduklarını kaydetti. Pakpen'iıı kalite iddiasını yurtdışına taşımanın kendileri için öncelikli olduğunu vurgulayan Akyıldırım, yurtdışı fuarların bu hedeflerini gerçekleştirmede önemli bir rol üstlendiğini ifade etti.


Akyıldırım, önümüzdeki süreçte, Azerbaycan başta olmak üzere komşu ülkelerde ve Körfez bölgesinde, Pakpen'i marka bilinirliğini ve ihracat payını artırmaya odaklanacaklarını söyledi.


Yenigün


Geri Dön