19 / 04 / 2024

Kadir Albayrak Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı'ndan brifing aldı!

Kadir Albayrak Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı'ndan brifing aldı!

Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Sevim Avcı Yener tarafından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a yapılan faaliyetler ve gelecek dönemde gerçekleştirilmesi planlanan projelerle ilgili brifing verildi.




Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, belirli periyotlarda gerçekleştirdiği daire başkanlıkları ile brifing toplantılarına devam ediyor.


Son olarak Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Sevim Avcı Yener tarafından Başkan Albayrak'a yapılan faaliyetler ve gelecek dönemde gerçekleştirilmesi planlanan projelerle ilgili brifing verildi.


Toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Zeki Gürcün ve Fatih Ünsal ile Danışmanlar Şehabettin Küçükyazıcı ve Neşat Erdoğan'da hazır bulundu. Tekirdağ’ın deprem bölgesinde olduğunu belirten Başkan Albayrak, "Deprem bölgesinde bulunan bir büyükşehir belediyesi olarak bunun gereklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığımız deprem konusunda önemli çalışmalar yapıyor. Brifinglerimiz bundan sonra da diğer daire başkanlıkları ile devam edecek " dedi.



Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön