28 / 03 / 2024

Kadir Has Üniversitesi Gayrimenkul sektörüne yönetici yetiştiriyor!

Kadir Has Üniversitesi Gayrimenkul sektörüne yönetici yetiştiriyor!

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ve Gayrimenkul Geliştirme Akademisi " Bina ve Toplu Yapı Yöneticiliği Sertifika Programını " 01 Kasım 2014 tarihinde başlatıyor.



Gayrimenkul sektörüne yönelik olarak sektöre yetkin insan kaynağı kazandırmak için kurulan Gayrimenkul Geliştirme Akademisi 5. yılında yeni sertifika programı başlatıyor. 


5 yıldır Gayrimenkul Sektöründeki mesleki gelişim ihtiyacına yönelik eğitim, sertifika programları ve seminerler düzenleyen Gayrimenkul Geliştirme Akademisi  "Bina ve Toplu Yapı Yöneticiliği Sertifika Programını" 01 Kasım 2014'de başlatıyor. Gayrimenkul Geliştirme Akademisi Koordinatörü Hülya Uğuz Yedievli yeni  sertifika programı ile ilgili şunları söyledi:


"Günümüzde projelerin hizmetlerle bütünleştiğini görüyoruz. Büyüyen proje ölçekleri ve müşterileri beklentileri bina ve toplu yapıların profesyonelce yönetilmesini gerektirmektedir.  Ofis ve AVM gibi ticari alanları içeren projelerde başlayan profesyonel yönetim anlayışı hızla yaygınlaşıyor. Konut sahipleri desosyal tesislerin kullanılabilirliği, güvenlik, bakım vb hizmetlerinin en uygun fiyatla ve en iyi kalitede yapılmasını gayrimenkul projesinin değeriyle bütün olarak düşünüyorlar. Bu hizmetlerin iyi sunulmasıgayrimenkulün değerini arttırmaktadır. Bu nedenle yeni gayrimenkul projeleri profesyonel yönetilecek şekilde tasarlanmakta ve inşa edilmektedir.


Bina ve toplu yapıların yönetiminde görev alacak yetişmiş insan kaynağı sınırlıdır. Başka iş alanlarından başarılı yöneticiler eğitim ile desteklenerek sektöre kazandırılmalıdır. Gayrimenkul Geliştirme Akademisinin 5. yılında bu ihtiyaca yönelik Bina ve Toplu Yapı Yöneticisi Sertifika Programını başlatıyoruz."


Bina ve Toplu Yapı Profesyonel Yöneticilerinin her türlü mesleki ihtiyacını cevaplayacak zenginlikte bir sertifika programı hazırladıklarını belirten Hülya Uğuz Yedievli içerik hakkında şunları söyledi:" Gayrimenkul Sektörü, Bina ve Toplu Yapı Muhasebesi, Gayrimenkul Hukuku,  Bütçe ve Finansman Yönetimi, Müşterileri İlişkileri, Paydaşların İhtiyaç Analizi, İnsan Kaynakları Yönetimi ve Tesis Yönetimi sertifika programının ana konu başlıkları. Programda akademik çalışmalar yapan ve sektörde deneyimli eğitmenlerimiz yer alacak. Onların akademik bilgi ve sektör deneyimlerini katılımcılara aktaracağız."


Bina ve Toplu Yapı Yöneticiliği Sertifika Programı, gayrimenkul geliştirme, gayrimenkul pazarlama, satış ve satış sonrası uzmanları, bina ve toplu yapıların profesyonel yönetiminde çalışan ve çalışmak isteyenlere yönelik düzenlenmektedir.Toplam 42 saat sürecek sertifika programı, 1 Kasım2014 tarihinde başlayacak. Program Cumartesi ve Pazar günleri 09:30-17:30  saatlerinde Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsünde gerçekleştirilecek.



Geri Dön