28 / 03 / 2024

Kadir Topbaş Beyoğlu Belediyesi'ni ziyaret etti!

Kadir Topbaş Beyoğlu Belediyesi'ni ziyaret etti!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaretini Beyoğlu’na yaptı. İstiklal Caddesi’nde vatandaşlar ve öğrencilerle sohbet eden Topbaş, Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti...




İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaretini Beyoğlu’na yaptı. İstiklal Caddesi’nde vatandaşlar ve öğrencilerle sohbet eden Topbaş, Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni 3’üncü kez yönetmek üzere seçilen Kadir Topbaş, mazbatasını altıktan sonra ilk ziyaretini, bir dönem belediye başkanlığı yaptığı Beyoğlu ilçesine yaptı. İstiklal Caddesi’nde vatandaşlar ve öğrencilerle sohbet eden ve hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Kadir Topbaş, buradan Beyoğlu Belediyesi’ne geçti.


Beyoğlu’nda yeniden başkan seçilen Ahmet Misbah Demircan ve belediye çalışanları tarafından kapıda karşılanan Kadir Topbaş, vatandaşların kararını sandıktan verdiğini söyledi. Göreve kendisi gibi 3’üncü kez seçilen Ahmet Misbah Demircan’ı tebrik eden Başkan Topbaş, tüm ilçe belediyelerini dolaşacağını kaydetti.


İstanbul’a 3. dönemde de hizmet etmekten onur duyduğunu ifade eden Topbaş, “Bu seçimde vatandaşlar bizleri farklı bir sonuçla bu makamlara layık gördüler. Bir takım çevreler insanları etkilemeye çalıştılar. Ama vatandaşlar adeta bir kuyumcu hassasiyetiyle kararlarını verdi. İstanbul’a hizmet etmek büyük bir ayrıcalıktır. Hem İstanbul’a, hem de Dünya Belediyeler Birliği’ne başkanlık yaparak tüm dünya belediyelerine hizmet etme heyecanını yaşıyoruz. 2019’a kadar Türkiye’de katılımcı, şeffaf bir yönetim anlayışı geliştireceğiz. Yerelde siyaseti değil, hizmeti ön plana çıkaracağız” diye konuştu.


Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da Topbaş’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “İlk ziyaretini Beyoğlu’na yaparak bizleri büyük şeref verdiniz. Yeni döneminizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, ziyaret anısına Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’a “İstanbul Laleleri” isimli kitabı hediye etti.



İBB


Geri Dön