28 / 03 / 2024

Kadir Topbaş: Gaziosmanpaşa’da yatırımlarımız metro ağırlıklı olarak sürecek!

Kadir Topbaş: Gaziosmanpaşa’da yatırımlarımız metro ağırlıklı olarak sürecek!

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’yı ziyaret eden Başkan Kadir Topbaş, başarılar diledi ve her iki ilçeye de desteklerinin devam edeceğini söyledi.




Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’yı ziyaret eden Başkan Kadir Topbaş, başarılar diledi ve her iki ilçeye de desteklerinin devam edeceğini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’yı ziyaret ederek başarılar diledi. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner’i ziyaretinde konuşan Başkan Kadir Topbaş, her iki belediye başkanının da seçim sonrası kendisini ziyaret ederek tebrik ettiğini hatırlattı.


Bayrampaşa’da yeniden başkan seçilen Aydıner’e başarılar dileyen Başkan Topbaş, ilçe belediyesinin doğru olan her talebine destek verdiklerini ve iki koldan Bayrampaşa’ya büyük yatırımlar gerçekleştirildiğini vurgulayan Topbaş, “Zaten Bayrampaşalılar da seçimlerde ilçe belediyesi ve Büyükşehir Belediyemizde bize verdikleri oyla memnuniyetlerini gösterdiler. Vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


Atilla Aydıner de “Dünya lideri Sayın Başbakanımızın 40 yıllık siyaset arkadaşı Dünya Belediyeler Birliği Başkanımız Kadir Topbaş’a Bayrampaşa’ya teşriflerinden ve yatırımlar konusunda ilçemize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


Gaziosmanpaşa’ya metro ağırlıklı yatırım...


Bayrampaşa’nın ardından Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni ziyaret eden Başkan Kadir Topbaş, “Bizim belediyecilik anlayışımızın devamı olarak Hasat Tahsin Usta kardeşime Gaziosmanpaşalılar yetki verdiler. Bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum ve Hasan Tahsin Usta kardeşimize başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun” diye konuştu.


Gaziosmanpaşa’da Belediyesi’nin geçen dönem olduğu gibi yeni dönemde de İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışarak büyük yatırımlar almaya devam edeceğini ifade eden Kadir Topbaş, “İstanbul için çok önemli bir ilçemiz olan Gaziosmanpaşa’da yatırımlarımız metro ağırlıklı olarak sürecek. Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta’yla birlikte beraberce sorunları çözmeye ve İstanbul’a hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasat Tahsin Usta da İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle hizmet ve çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürdüklerini dile getirerek, şöyle konuştu; “Gaziosmanpaşa’yı kaliteli bir İstanbul ilçesi haline dönüştürmek için projelerimizle birlikte desteğinizi almaya devam edeceğinize inanıyorum. Sizin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin başında olmanızı da kendi ilçemiz ve şehrimiz adına büyük bir şans olarak görüyorum.”


İBB


Geri Dön