24 / 04 / 2024

Kadir Topbaş: İstanbul’un tamamını yeraltından demir ağlarla örüyoruz!

Kadir Topbaş: İstanbul’un tamamını yeraltından demir ağlarla örüyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "İstanbul’un tamamını yeraltından demir ağlarla örüyoruz. Çin Halk Cumhuriyeti’ndeki metro yatırımlarıyla bizim belediyemizi mukayese ediyorlar. Etsinler, biz yaparız." dedi...




İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sulatnbeyli'de partisinin Seçim İrtibat Merkezi'nin açılışını yaptıktan sonra Sultanbeyli Göleti'ni ziyaret etti. Metro hatları ile ilgili konuşan Topbaş, "İstanbul’un tamamını yeraltından demir ağlarla örüyoruz. Çin Halk Cumhuriyeti’ndeki metro yatırımlarıyla bizim belediyemizi mukayese ediyorlar. Etsinler, biz yaparız." dedi.


Seçim çalışmalarını sürdüren Kadir Topbaş, Sultanbeyli'de Seçim İrtibat Merkezi'nin açılışına katıldı. Açılışa Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'nin yanı sıra bir grup partili de katıldı. 


Açılışta konuşan Topbaş, "Biz iş üretiyoruz, eserlerimiz bizi anlatıyor. Sultanbeyli 10 yıl önce neydi, ne oldu? Buraya metro geleceğine inanabilir miydiniz? Sadece bir metro değil, metro hatlarından bahsediyoruz. İstanbul’un tamamını yeraltından demir ağlarla örüyoruz. Çin Halk Cumhuriyeti’ndeki metro yatırımlarıyla bizim belediyemizi mukayese ediyorlar. Etsinler, biz yaparız. Sultanbeyli bizden önce unutulmuş bir ilçedeydi. Bunu ancak bir yaparız. Sultanbeyli’yi İstanbul’un en nadide ilçelerinden biri haline getirmeyi amaçlıyoruz." dedi.


Konuşması sırasında bir grup partilinin 'Vur vur inlesin, Sarıgül dinlesin.' tezahüratları yapması üzerine Topbaş, partililere yapmayın işaretinde bulunarak ikaz etti. 


Açılışın ardından Topbaş, Hüseyin Keskin'le beraber Sultanbeyli Göleti'nde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.


 

Bugün


Geri Dön