28 / 03 / 2024

Kadir Topbaş: Metrobüsü metroya çevirmenin zamanı geldi!

Kadir Topbaş: Metrobüsü metroya çevirmenin zamanı geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, metro müjdesi verdi, metrobüs hattını metro hattına çevirmek için çalışmalar yapıldığını söyleyen Topbaş esas sıkıntıyı giderecek olanın metro olduğunu sözlerine ekledi...




İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Artık metrobüsü metroya çevirme zamanı geldi. Şu anda da metro projelerini yapıyoruz.” dedi.  Avcılar’daki Reşitpaşa-Kuruçeşme altgeçidinin açılış törenine Kadir Topbaş’ın yanı sıra Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, AK Parti İstanbul Milletvekili Kadir Hakan Şükür, Milletvekili Tülay Kaynarca ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Açılış töreninde konuşan Topbaş, “Bir metrobüs hattı yaptık. Buradan binip Kadıköy’e kadar gidebiliyorsunuz. O kadar yoğun ki artık metrobüsü metroya çevirme zamanı geldi. Şu anda da metro projelerini yapıyoruz. Beylikdüzü’ne kadar gidecek metro çalışmalarını başlatıyoruz. Esas sıkıntıyı giderecek olan metrodur” şeklinde konuştu.  


Mısır’daki darbeye de değinen Topbaş, “Dünyanın her noktasında barış ve huzur olsun. Özellikle Mısır’da. Maalesef halkın oyuyla seçilen, askeri darbe diyemedikleri şekliyle görevden uzaklaştırılıyor. Kendi ülkelerini işgal ederek halkın iradesini bir kenara çektiler. Ben inanıyorum ki hak orada galip gelecektir. Mazlum insanlara, sıkıntı çeken bütün insanlara dua ediniz.” ifadelerini kullandı.


Hürriyet Gazetesi


Geri Dön