24 / 04 / 2024

Kadirli Belediyesi yeni hizmet binasına taşınıyor!

Kadirli Belediyesi yeni hizmet binasına taşınıyor!

Adana Kadirli Belediyesi yeni hizmet binasına taşınıyor Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, 2012 yılında müjdesini verdiği 12 dev projeden en önemlisi olan 2 projenin inşaatının tamamlandığını söyledi..



Başkan Tarhan, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek 12 dev projenin aynı anda yapımına başladıklarını ve  Adana  Yolu üzerindeki Belediye Hizmet Binası ve Kültür Merkezi inşaatının, ve iç dekorasyon işleminin tamamlandığını ifade etti. 


Kasım ayında yeni hizmet binasının ve Kültür merkezinin hizmete açılmasının planlandığına dikkat çeken Başkan Tarhan, "Allah izin verirse 2013 Belediyemiz Kültür ve Sosyal işler müdürlüğü evde yaşlı bakım hizmeti kapsamında sağlık, temizlik, ekonomik ve psikolojik destek çalışmalarının yanında hasta yatağı ve tekerlekli sandalye hediye ediyor. 


Belediye Başkanımız Dr. Ömer Tarhan, hasta yatağı, şişme yatak ve tekerlekli sandalye dağıtımı sonrası yaptığı açıklamada, tespit edilen yaşlı ve kimsesizlere her ay düzenli olarak sağlık hizmeti verdiklerini ifade etti. 

Maddi durumu zayıf olan veya hasta yatağı olmayan vatandaşlarıh müracaatı halinde ihtiyacı olan hastalara hasta yatağı verildiğini hatırlatan Başkan Tarhan, "İlçemizde yaklaşık 180 hemşerimize evde bakım hizmeti veriyoruz. Bunun yanı sıra maddi durumu zayıf yatalak olan hastalarımıza evleri içerisinde rahat yemek yiyip gerekirse kolay bir şekilde odadan odaya ve havaların müsait olmasında dışarı çıkarabilme imkanı sağlayan, hastaya bakan ev bireylerinin ve hastanın günlük ihtiyaçlarını kolaylaştırabilmek amacıyla hareket edebilen donanımlı, ortopedik yatak minderinden oluşan hasta yatağım belediyemize müracaadan halinde veriyoruz. 


Tüm çabamız Kadirli için gece gündüz demeden Bıkmadan Çin'li işadamları Başkan Tarhan'ı ziyaret etti Türkiye'de yatırım için bulunan bir gurup Çin'li bir gurup iş adamı ve iş kadım Belediye Başkanımız Dr. Ömer Tarhan'ı ziyaret etti. 


Ziyaretten dolayı teşekkür eden Belediye Başkanımız Dr. Ömer Tarhan, yaptığı açıklamada, Çin'li misafirlerinin katı atık konusunda Kadirliye yatırım yapmak üzere geldiklerini söyledi. 

Başkan Tarhan, belediyenin de desteklediği bu konuda gerekli desteği vereceklerini ifade ederek, Çinli yatırımcıların Kadirli Belediyesi ile fikir alışverişinde bulunmalarının sevindirici olduğunu söyledi. 


Yue Caiwen ve Cindy Ying Zhang, kendilerini kabulünden dolayı Belediye Başkanımız Dr. Ömer Tarhana teşekkür ederek, Kadirliye yatırım sürecinde destek beklediklerini ifade ettiler. 

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaret sonrası kendisine Çin çayı ikram eden misafirlerine Türk kahvesi ve fincan takımı hediye etti. 

yılında birbirinden güzel hizmetleri Kadirli halkının emrine sunacağız. Kadirli Belediyesi olarak hayal bile edilemeyenleri başarmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Kadirlinin ihtiyacı olan projeleri hayata geçirmek için çalışmalarımızı gece gündüz çalışarak sürdürüyoruz. Allah'a çok şükür projelerimizin en .önemlilerinden birisi olan Hizmet Binası ve Kültür Merkezimizin inşaatım tamamladık, 12 dev projemiz Kadirliye hayırlı olsun."dedi. 


TAM DONANIMLI ACİL KURTARMA ARACI HAYIRLI OLSUN 


Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğünce kullanılmak üzere alınan tam donanımlı acil kurtarma aracı hizmete girdi. 

Aracın aksamları ve kullanımı üzerine eğitim almış, biri acil tıp teknisyeni olmak üzere 4 yeni itfaiye eri de İtfaiye Müdürlüğü bünyesine alındı. 


Belediye Başkanımız Dr. Ömer Tarhan, İtfaiye Müdürlüğüne kazandırılan tam donanımlı acil kurtarma aracı hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Kurtarma aracının hayırlı olması dileğinde bulunan -Başkan Tarhan, "Hizmete vermeye başlayan kurtarma aracımız hayırlı olsun. Gönlümüz ister ki ne kaza olsun, ne de biz bu aracı kullanmak zorunda kalalım. Her an yaralanmalı ya da ölümlü kazalar olabiliyor. Araçta bir adet kurtarma botu ve dışarıdan takmalı deniz motoru, karbon yangın ve Molotof battaniyesi ve önden çekme halatı gibi olay yerinde hayati önem taşıyan toplam 300 farklı ekipman bulunuyor. Araç sadece ilçemize değil bölgemize de hizmet verecektir" dedi. 


EVDE YAŞLI BAKIM HİZMETİ TAKDİR TOPLUYOR 


Göreve geldiği günden bu yana Kadirli'ye bir çok yeni hizmet getiren Belediye Başkanı Dr. Ömer TARHAN'ın halk arasında en çok takdir toplayan hizmetlerinden birisi olan Evde Yaşlı Bakım Hizmeti büyük takdir topluyor. 

Yeni alınan araç ve hizmet konusunda bilgi veren Başkan Tarhan, "ilçemizde yalnız, kimsesiz maddi durumu geçinmesine müsait olamayan yaşlılarımıza evlerinde hizmet etmeye Söz vermiştik. 2011 yılı başında hazırladığımız aracımızla hizmet vermeye başladık. Ekibimizle yalnız yaşayan büyüklerimizin, evlerine giderek temizlik, gıda paketi, kişisel bakım, sağlık kontrolü, danışmanlık ve psikolojik destek sağlamaktayız. Bunun yanı sıra yatalak olan hastalarımıza rahat edebilmeleri için hasta yatağı aldık. Ayda yaklaşık 180 ev ziyareti yapıyoruz. Yeni aldığımız daha büyük ve donanındı olan aracımızla Yatalak olan hastalarımızı taşıyabilirken daha seri hizmet verebilmenin gurunu yaşıyoruz" dedi. 

usanmadan Kadirlimize hizmet etmek olacaktır" dedi. 


Kendilerini ziyaret ederek yardımcı olan Belediye Başkanımız Dr. Ömer Tarhana teşekkür eden hastalar ve yalanları ise "Göreve geldiği günden bu yana çok başarılı hizmetlere imza atan Belediye Başkanımız Dr. Ömer Tarhan, her zaman iyi günde ve kötü günümüzde yanımızda oldu. Allah razı olsun. Ne kadar teşekkür etsek azdır. İnşallah Kadirli'ye daha çok hizmet verecek. Allah yardımcısı olsun. Bizleri sevindirdi ve yüzümüzü güldürdü. 

Allah da başkanımızın yüzünü güldürsün" diyerek memnuniyetlerini ilettiler. 



Bugün


Geri Dön