25 / 04 / 2024

Kağıthane 103 Hane projesinde teslimler Temmuz'da!

Kağıthane 103 Hane projesinde teslimler Temmuz'da!

Mega İnşaat tarafından Kağıthane’de yapılmakta olan 103hane Projesi satışta sona geldi. Bir önceki projesi, Mega Evler’de istediği başarıyı yakalayan Mega İnşaat devam projesi 103Hane de, Temmuz sonu teslimatlara başlıyor.



İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Kağıthane’de 2010 yılından bu yana proje geliştirmekte olan Mega İnşaat planladığı 4 projeden 2. Projesi olan 103Hane projesinde sona yaklaşıldı. 



Proje ile ilgili bilgi veren Mega İnşaat Satış Pazarlama Sorumlusu Aşkın ÖNEN, Yatrım olarak yaptırmış olduğumuz fizibilitelerde kentsel dönüşüme girecek olan ve lokasyon olarak her yere yakın pozisyonda bulunan Kağıthane bölgesini kendimize üs olarak seçtik. Öncelikle bölge olarak baktığımızda, nitelikli konut açığının çok olduğu bir bölgede nitelikli konut üretmenin avantajını yaşıyoruz. Yaptığımız konutlarda olmazsa olmazlarımız arasında mutlaka 1+1 lerde 1 adetlik, diğer tip konutlarımızda 2 adetlik kapalı otopark, havuz, yeşil alan, spor salonları ve yürüyüş yolları mutlaka bulunuyor. Mimari proje olarak hem markamıza değer katacak hem de bölgeye değer katacak projeler oluşturuyoruz. Bölgede çok büyük alana sahip konut imarlı arsa olmaması sebebi ile genelde butik denilebilecek 100 ila 200 daireden oluşan projeler geliştirmek zorunda kalıyoruz. Dolaysı ile daha sıcak komşulukların bulunduğu insanların birbirini tanıdığı, sosyal alanı olan, şehir merkezinde konutlar üretiyoruz. 



103 Hane Projemizde bu çizgimiz doğrultusunda üzerinde çok çalışarak, mimari projesinden konut çeşitliliğine, sosyal alanlarından iç kullanımına kadar tüm detayları ekibimizle birlikte en ince ayrıntısına kadar düşünerek en güzel ve kullanışlı haline getirdik. 6200m2 arazi üzerinde 2 bloktan oluşan projemizi diğerlerinden ayıran en büyük özelliği her dairenin ön ve güney cepheye bakması ve her odanın balkona çıkması olarak söyleyebiliriz. Bu özelliklere ek olarak standart ölçülerde bir tenis kortu, kapalı yüzme havuzu,sauna, fitness salonu, mini basket ve futbol sahası, market alanı, kafeterya alanı gibi tüm sosyal donatıları bulunmakta. 



Bölge fiyatlarının halihazırda hala ucuz olduğunu belirten ÖNEN, şu an bölge nitelikli konut fiyatları m2 4000 – 5000 TL arasında seyretmekte bizim projemizde bu fiyatların tabanı seviyelerinde başlamaktadır. Şuan fiyatların halen ucuz olduğunu düşünmekteyiz. Önümüzdeki 2 yıl içerisinde bu bölgede bu fiyatlara yer bulmak mümkün olmayacak. Alanların halen karlı olduğunu geçmişte satışını tamamladığımız projelerimizden çok rahat görebilmekteyiz. Kira getirisi olarak ta Kağıthane bölgesi amortisman olarak halen çok cazip. Tüm bu veriler bize bölgenin hem yatırım amaçlı hem de yaşamak için ideal olduğunu göstermekte. 1yıl içersinde projenin  %85lik kısmını sattıklarını şu an da sadece 19 daire kaldığını dile getiren Aşkın ÖNEN, Mayıs sonu gibi satışı tamamlamak istediklerini belirtti.


Geri Dön