25 / 04 / 2024

Kağıthane Axis AVM 24 Mayıs'ta açılıyor!

Kağıthane Axis AVM 24 Mayıs'ta açılıyor!

Kâğıthane ilçesinin odak noktası olmaya aday Axis Kağıthane AVM'de açılışa sayılı günler kaldı. Axis Kâğıthane AVM nin 2013 Mayıs ayında kapılarını müşterilerine açması için hummalı bir şekilde çalışmalar sürüyor...




Kâğıthane Cendere Caddesi'nde Mayıs 2013'te hizmete girecek ilçenin ilk ve tek alışveriş merkezi Axis Kâğıthane AVM de 100'ün üzerinde perakende mağazası bulunacak. 


Armine, Avea, Avva, Ayyıldız, Batik, Bereket Döner, Beyce, Bosch, Burger King, Cinepol Sinemaları, Çöpçü, Dagi, De Facto, Deichmann, Derimod, D'S, e- bebek, English Home, Esse, Flormar, Green Salad, Kiğılı, Koçak Gold, Koton, Kumpir Box, LC VVaikiki, Makro Marketler zinciri, Mango, Mavi, Media Markt, Opema, Penti, Ouantum Saat, Roman, Siemens, Tavvuk, Tefal, Turkcell, VVatsons, Yves Rocher gibi alanında lider firmalar kiralamalar yaparak AVM'deki yerlerini aldılar. Ülkemizin önde gelen firmalarının yoğun talep gösterdiği Axis Kağıthane AVM'de kiralama görüşmeler tüm hızıyla devam ediyor.


Kağıthane Axis AVM 24 Mayıs ta açılıyor!


15 markanın yer alacağı gıda katı için yüzlerce başvuru yapıldı. 2000 metrekarelik Playland çocuk oyun alanı ve bovling salonu bölgenin eğlence ihtiyacını karşılayacak. Açık ve kapalı otoparkları bulunan Axis Kâğıthane AV M civarındaki geri dönüşümlerin tamamlanması ile adeta bölgenin kaderini değiştirecek.


Yem açılan tüneller ile Mecidiyeköy'e 5 dakika, Beşiktaş ve Dolmabahçe'ye 10 dakikalık mesafesiyle Axis Kâğıthane AVM İstanbul'un merkezi konumunda. Yer aldığı lokasyon ve kavşak noktasında bulunması nedeniyle Axis Kâğıthane AVM'nin Kemerburgaz bölgesine de hitap etmesi bekleniyor.


Kağıthane Axis AVM 24 Mayıs ta açılıyor!


Axis Kâğıthane AVM ile kentsel dönüşümün odak noktası Kâğıthane'de yalnızca ticari bir alan değil, aynı zamanda ilçenin sosyo-kültürel yapısını değiştirecek bir merkez oluşturulması hedefleniyor.


Sur Yapı Haber Dergisi


Geri Dön