29 / 03 / 2024

Kağıthane Belediyesi'nden yeni park!

Kağıthane Belediyesi'nden yeni park!

Kâğıthane Belediyesi, Rabak Sokak Parkı açılışını gerçekleştirilerek Kâğıthanelilerin hizmetine sundu. Parkın açışlında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kâğıthane halkının rahatı ve huzurunu tesis etmeyi öncelikli tuttuklarını söyledi.




Kâğıthanelilerin nefes alabilecekleri ve çocukların gönüllerince eğlenebilecekleri park sayısını hızla artıran Kâğıthane Belediyesi, Rabak Sokak Parkı açılışını gerçekleştirilerek Kâğıthanelilerin hizmetine sundu. Parkın açışlında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kâğıthane halkının rahatı ve huzurunu tesis etmeyi öncelikli tuttuklarını söyledi. Başkan Kılıç, ‘’Halkın dinleneceği, çocukların oynayacağı alanların arttırılması için çaba harcıyoruz. Parkların arttırılmasına yönelik yeni projeler geliştirmeyi planlıyoruz. Halkın ihtiyaç duyduğu alanlarda hizmet üretmek bizim görevimiz. Göreve geldiğimiz ilk günlerde kentsel dönüşüm için çalışmalara başladık ve bu çalışmayı en sağlıklı şekilde sürdürdük. İlçemizde yeşil alanları artırmak için park ve mesire alanlarını çoğalttık.’’  dedi.

Kâğıthane Belediyesi tarafından Gürsel Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Rabak Sokak Park’ı açılış kurdelesini Başkan Kılıç, çocukları yanına alarak birlikte kesti.

Çocuk oyun alanı, yürüyüş yolu, teras dinlenme alanı, masalı oturma alanları, süs çalıları ve her dem yeşil kalan ağaçları ile Rabak Sokak Park’ı, Kâğıthaneli vatandaşlara ferah bir ortam sunuyor.



Kağıthane Belediyesi


Geri Dön