28 / 03 / 2024

Kağıthane gayrimenkul yatırımcıların dikkatini çekiyor!

Kağıthane gayrimenkul yatırımcıların dikkatini çekiyor!

İstanbul'un parlayan yıldızlarından Kağıthane'de emlak fiyatları yükseliyor. Markalı evlerin her geçen gün arttığı Kağıthane, şehir merkezine olan yakınlığıyla yatırımcının dikkatini çekiyor.



Markalı evlerin her geçen gün arttığı Kağıthane, şehir merkezine olan yakınlığıyla yatırımcının dikkatini çekiyor. 


Kira getirilen artıyor 


İstanbul'un parlayan yıldızlarından Kağıthane'de emlak fiyatları yükseliyor. Bölgede eski binalarda 150 bin liraya ev bulmak da mümkün, yeni binalarda 4 milyon dolara da. Kağıthane'de kira getirileri ise her sene ortalama yüzde 10 oranında artıyor. Bölgede yatırımcılar genellikle markalı konut projelerini tercih ediyor. 


Mega projelere komşu 


Kağıthane'yi avantajlı kılan unsurların başmda konumu geliyor. Bölge; Levent, Maslak ve Ayazağa gibi merkezi iş alanlarına yakın. Diğer yandan ofislerin sayısı da attığı için bölgede konut ihtiyacı baş gösteriyor. Bölge ayrıca yakın zamanda açılacak 3. Boğaz Köprüsü ile Büyük İstanbul Tüneli Igibi kamu projelerine de komşu. Kağıthane'de konut fiyatlarının gelecek metro hatlarıyla daha da artması bekleniyor. 




FERYAPI'DAN RAMADAN KUMOVA:

DEĞERİ HER GÜN ARTIYOR 


Kağıthane gayrimenkul yatırımcıların dikkatini çekiyor!



Dolmabahçe - Bomonti Tüneli, metrobüs hattı, sanayi metro gibi yapılan yatırımlar Kağıthane'nin değerini artırırken, ulaşımı rahatlatıyor. Ayrıca MahmutbeyMecidiyeköy hattı da Kağıthane'ye ulaşım yollarını rahatlatacak. Bulunduğu bölge, alternatif alanlardaki fiyatların yüksekliği Kağıthane'yi cazip hale getiriyor. 




EGE YAPI'DAN İNANÇ KABADAYI:

PARLAYAN YILDI 


Kağıthane gayrimenkul yatırımcıların dikkatini çekiyor!



Kağıthane, Avrupa Yakası'nın en önemli iş ve eğlence merkezlerinden olan Levent, Maslak, Şişli, Mecidiyeköy ve Çağlayan gibi bölgelerin arasında konumlanıyor. 2017'de metro ulaşımınında sağlanacağı bölge tam anlamıyla İstanbul'un yıldızı parlayan bölgelerinden biri oldu. 




SEBA İNŞAAT'TAN ENGİN KEÇELİ:

CENDERE'YE ODAKLANDIK 


Kağıthane gayrimenkul yatırımcıların dikkatini çekiyor!



Seba İnşaat olarak kentsel dönüşümle yıldızı parlayan Ayazağa Cendere Vadisi'ne odaklandık. Fabrika alanlarını dönüştüreceğiz. Cendere, Maslak'ın hemen arkasında gelişen bir bölge. Bölgeye güvendiğimiz için İstanbul'daki ileriye dönük yatırımlarımızı buraya yapacağız. 



Posta


Geri Dön