19 / 04 / 2024

Kağıthane Gürsel mahallesine mahalle konağı inşa ediliyor!

Kağıthane Gürsel mahallesine mahalle konağı inşa ediliyor!

İlçedeki otopark sorununu ortadan kaldırmak ve her mahalleye bir mahalle konağı kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Kağıthane Belediyesi’nin Gürsel Mahallesi’nde başlatmış olduğu Mahalle Konağı ve Otopark inşaatı tüm hızıyla sürüyor.





İlçedeki otopark sorununu ortadan kaldırmak ve her mahalleye bir mahalle konağı kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Kağıthane Belediyesi’nin Gürsel Mahallesi’nde başlatmış olduğu Mahalle Konağı ve Otopark inşaatı tüm hızıyla sürüyor.  5100 m2 inşaat alanına yapılan ve 65 araçlık otopark kapasitesi bulunacak olan binada Kağıthane’ye kültürel ve sosyal anlamda hizmet verecek bir çok alan da yer alacak. 


Binada  bulunacak olan 180 kişilik konferans salonu, engelliler merkezi, PTT birimi, muhtarlık birimi, aile sağlığı merkezi, ismek ve bilgi evi de hem Gürsel Mahallesi sakinlerine hem de tüm Kağıthanelilere hizmet verecek.  Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın da sık sık ziyaret ettiği ve çalışmaları yakından takip ettiği proje hem Kağıthane’nin merkezine hem de toplu taşıma araçlarına kolay ulaşımı nedeniyle bir çok vatandaşın uğrak noktası olacak.

Yapımına 2015 yılının Temmuz ayında başlanılan proje bittikten sonra hem Gürsel Mahallesi’ne hem de Kağıthane’ye prestij kazandıracak.



Kağıthane Belediyesi


Geri Dön