23 / 04 / 2024

Kağıthane Kampüs Ofis adres bilgileri!

Kağıthane Kampüs Ofis adres bilgileri!

Firma: Fer Yapı

Proje: Premier Kampüs Ofis

Kampüs alanı için 6 bin metrekare ayrılan Kağıthane Kampüs Ofis adres bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz...



Fer Yapı imzasıyla hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis,  Çelikler Limited arazisi üzerinde yükseliyor. Kağıthane Kampüs Ofis adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.


20 dönüm alan üzerinde konumlanan Kampüs Ofis'te  restoranlar, kafeler, banka şubeleri, showroomlar, kampüs bahçe, canteen, fit stop, break room bulunuyor. Kağıthane Kampüs Ofis adres bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz.


Tasarımında Mimar Julien De Smedt imzası bulunan Kağıthane Kampüs Ofis, Türkiye'nin ilk ofis olacak. Kağıthane Kampüs Ofis adres bilgileri haberimizden ulaşabilirsiniz.


Küçük ofislerin 40 metrekare ile 300 metrekare arasında alana sahip olduğu  Premier Kampüs Ofis  Kağıthane'de kampüs alanı için 6 bin metrekare ayrıldı. Orta ofis alanlarının 800 metrekare ile 1000 metrekare arasında tasarlandığı proje 150 milyon TL yatırım bedeline sahip. Kağıthane Kampüs Ofis adres bilgileri kapsamında İstanbul Kağıthane'de, Kağıthane Belediyesi'nin karşısında yer alıyor.


Kağıthane Kampüs Ofis adres bilgileri!

Gürsel Mahallesi İmrahor Caddesi NO:29 Kağıthane / İstanbul


Kağıthane Kampüs Ofis adres bilgileri! Kroki:


Kağıthane Kampüs Ofis adres bilgileri!


Telefon: 0212 272 49 09

Web adresi: www.premierkampusofis.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön