19 / 04 / 2024

Kağıthane Nef Points 06 fiyat listesi!

Kağıthane Nef Points 06 fiyat listesi!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Nef Points 06

Konutların alanlarının 37 metrekareden başlayıp, 57 metrekareye kadar yükseldiği Kağıthane Nef Points 06 fiyat listesi kapsamında başlangıç fiyatı 185 bin TL olarak belirlendi. Proje, İstanbul Avrupa yakası Kağıthane'de inşa ediliyor...



Timur Gayrimenkul tarafından inşa edilen Kağıthane  Nef Points 06  fiyat listesi dairenin tipi, konumu ve katına göre değişiyor. Projede 24 aydan 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sağlanıyor. 


İçerisinde; otopark, spor alanları, güvenlik, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar bulunan Nef Points 6, 14 katlı tek bloktan oluşuyor. 


İstanbul Avrupa yakası Kağıthane'de yükselen Kağıthane Nef Points 06 fiyat listesi öncesinde projenin diğer bilgilerine geçelim. Projede konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi de kullanabiliyor. 


Dairelerin 30 ay sonra teslim edilmesi öngörülen Kağıthane Nef Point projesinde yer alan dairelerin tamamı 1 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Yüzde 3 peşinatla konut sahibi olunan Kağıthane Nef Points 06 fiyat listesi kapsamında daireler 185 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede konut satışlarına devam ediliyor. 


Nef Kağıthane Point 06 telefon: 444 9 633

Web: www.nef.com.tr/nefpointsontalep

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön