28 / 03 / 2024

Kağıthane Sultan Selim Hizmet Kompleksi'nde sona gelindi!

Kağıthane Sultan Selim Hizmet Kompleksi'nde sona gelindi!

Kağıthane Sultan Selim Mahallesinde yapımına devam edilen kültür merkezi ve katlı otoparkının inşaatında sona yaklaşıldı.





Kağıthane Sultan Selim Mahallesinde yapımına devam edilen Kültür Merkezi ve Katlı Otoparkının inşaatında sona yaklaşıldı. Kaba inşaatı neredeyse yüzde 100 olarak tamamlanan kompleks bittiğinde Kağıthaneliler çok önemli bir merkeze daha kavuşmuş olacak.

Binanın içerisinde bulunacak olan İSMEK ise hizmet vermeye başlamak için adeta gün sayıyor. 9 derslik ile hizmet verecek olan İSMEK, bilgisayardan dikiş nakış derslerine kadar bir çok alanda kurslar verecek.

350 Kişilik çok amaçlı salon, 240m2'lik fitness salonu, kafeterya, 70 kişilik sinema salonu, 6D Animasyon salonu, İSKİ ve PTT'nin de bulunacağı binaya Sultan Selim Mahalle Muhtarlığı da taşınacak. Ayrıca binada 13 odası ile Aile Hekimler Birliği de bulunuyor.


Gençlik merkezi projesini değerlendiren Belediye Başkanı Fazlı Kılıç Kağıthane’de birçok ihtiyacın tek merkezden karşılandığı kompleks binalar inşa ettiklerini belirterek; ‘’ Özellikle işsiz gençlerimize meslek kazandıracak kurslarımızı çok önemsiyoruz. Burası işsize iş, vatandaşa eğlence ve dinlence, sanatseverlere bir kültür kapısı olacak. En önemlisi de vatandaşlarımız buradaki hizmetlerimizin birçoğundan ücretsiz yararlanacak’’ dedi.



Kağıthane Belediyesi



Geri Dön