20 / 04 / 2024

Kağıthane Sultan Selim Mahallesi Kültür Kompleksi açıldı!

Kağıthane Sultan Selim Mahallesi Kültür Kompleksi açıldı!

Kağıthane Belediyesinin Kağıthane'ye kazandırdığı son ve en önemli kültür alanlarından biri olan Sultan Selim Mahallesi Kültür Merkezi kapılarını açtı.




Kağıthane Belediyesi’nin Kağıthane'ye kazandırdığı son ve en önemli kültür alanlarından biri olan Sultan Selim Mahallesi Kültür Merkezi kapılarını açtı. Yapımının tamamlanmasıyla birlikte hizmete açılan kompleksin ilk konukları ise çocuklar oldu. Programlarda çocuklar önce iki arkadaş balığın bir başka arkadaşlarını kurtarmak için girdikleri mücadelede başlarına gelen olayları konu alan Cesur Balık 2 filmini izledi.

Sinema filminin ardından ise 350 kişilik çok amaçlı salonda 'Kuklacı' adlı çocuk tiyatrosunu izleyen çocuklar oldukça keyifli bir gün geçirdi. Tiyatro sırasında hem eğlenen hem de çevre, doğa ve beslenme ile ilgili önemli bilgiler öğrenen çocukların diğer eğlence noktası ise 6D sinema salonu oldu. Özel olarak tasarlanan salona 5'er kişilik gruplar halinde giren çocuklar macera dolu bir tren yolculuğu yaparken oldukça heyecanlı dakikalar yaşadılar.

Sultan Selim Mahallesi Kültür Merkezi; 350 kişilik çok amaçlı salon, 240 metrekarelik fitness salonu, kafeterya, 70 kişilik sinema salonu, 6D animasyon salonu, İSKİ ve PTT'nin birer şubesi, Sultan Selim Mahalle Muhtarlığı, otoparkı ile 13 aktivite odasıyla Aile Hekimler Birliği’ni bünyesinde barındırıyor.

Çocuk programları ile birlikte ilk etkinliklerine ev sahipliği yapan Sultan Selim Mahallesi Kültür Merkezi önümüzdeki günlerde de birçok yazar, sanatçı, akademisyen ve siyasetçiyi konuk olarak ağırlayacak. 


Kağıthane Belediyesi



Geri Dön